X
Seminar Wealth Tech | Tudor Personal Tailor: Fintech & Fine Dining

Seminar Wealth Tech la Tudor Personal Tailor

🏦 Seminariile financiare pe care le ține Andrei Perianu la muncă, la universitate (defapt, oriunde) sunt unice. Oamenii le ajută să fie astfel. Dar nu m-aș fi gândit vreodată că un seminar financiar poate fi ținut într-un loc inedit, ambalat într-un eveniment fintech exclusivist, în toată regula. Mai jos, vă povestesc despre cum a fost Wealth Tech, un event minunat, la care am participat alături de Andrei Perianu, în inima magazinului Tudor Personal Tailor din Cluj-Napoca. 

Sub îndrumarea lui Vlad, manager regional Tudor Personal Tailor la Cluj-Napoca, magazinul a prins viață. Parcă am intrat în sufrageria unor prieteni, care s-au pregătit pentru o seară minimalistă și elegantă, la un pahar de șampanie, lumânări și caviar.

Seminar financiar exclusivist

Așa cum menționam mai sus, seminariile financiare se țin oriunde și oricând. Chemați-l pe Andrei și el vine să vă povestească, cu cel mai mare entuziasm despre investiții financiare și bursă. Reușește să capteze atenția oamenilor prin șarmul său natural de a vorbi despre… bani, ce adesea e un subiect sensibil.

Am fost plăcut surprinsă de oamenii, business-owners, care au răspuns la invitația Tudor Tailor de a participa la eveniment. Mulți dintre ei au pus întrebări punctuale legate despre avantajele de a investi în companii mari, dezavantajele investițiilor în companii ce nu au predictibilitate, despre risk management, dar și despre randamentele pe care le-ar fi putut da o investiție în timp.

S-a discutat și despre Bankata App, aplicația care gestionează toate cheltuielile efectuate din toate conturile, într-un singur cont. Astfel, știi exact ce faci cu banii tăi, indiferent de contul pe care-l folosești.

📱Descarcă versiunea pentru Android aici.
📱Descarcă versiunea pentru iOS aici.

Au fost și voci mai timide, care nu au vrut să deschidă subiecte de discuție în timpul sesiunii de Q&A, însă l-au provocat pe Andrei, în cel mai elegant mod posibil, la conversații interesante 1:1.

Citește și 5 motive pentru a participa la un seminar financiar

Fintech și fine dining

Să revenim puțin și la coziness. Papilele gustative ale invitaților au fost răsfățate peste măsură. A fost angajată o firmă de evenimente – Bold Events, ce s-a ocupat de decor, catering, băuturi, desert (sperăm să le fi plăcut tare de Andrei și să putem ține un seminar financiar și în 25th) Downtown Flavours – oamenii ăștia chiar știu cum să te surprindă culinar).

De la biftec tartar, tartar de somon la perle de oțet balsamic, caviar și un tort absolut senzațional. Am gustat din toate și pot să vă spun că experiența a fost wow. Totul fiind acompaniat de muzica potrivită, în surdină, dar și de poveștile care întrețineau atmosfera animată. Vă las câteva poze, să vă delectați.

Concluzie

Astfel de evenimente, fie că sunt cu tot tacâmul sau fără – sunt o sursă excelentă de networking și de cunoaștere. Dacă ajungi la un seminar financiar, ai ocazia să porți conversații sexi cu specialiști, pe care îi poți lua la întrebări. Fie că știi cum să investești în acțiuni, ETF-uri sau imobiliare, sau, habar n-ai, cheia e să participi. Face parte din procesul de documentare.

Asta e pentru Andrei: îți mulțumim că ne reprezinți peste tot și că duci povestea Bankata peste tot, în orice mediu!

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.