05.01.2022

Bankingul viitorului: Platformele care integrează mai multe produse financiare care pot fi obținute online

Sub efectul măsurilor sanitare impuse în pandemia de COVID-19, băncile și-au redus semnificativ interacțiunea cu publicul în ultimii aproape doi ani. Ceea ce a acce­lerat dezvoltarea unor businessuri online „colaterale“, cum ar fi și Bankata.
În a doua jumătate a lui august, Bankata.ro – platformă digitală de agregare și comparare a produselor financiare – anunța că a primit o rundă de finanțare de 188.000 de euro pentru implementarea planului său de afaceri.

30.12.2021

SEE founders predict the tech trends of 2022

As 2021 is almost ready to close down its curtain, 2022 is getting ready for take-off. But if we have learned something in these past couple of years is that nothing is certain when it comes to technology. This year has been a lot about solutions we can all access from the comfort of our homes, but what will the next year bring? Diana Seredenciuc, the co-founder of Bankata.ro, shares with us that people will most likely never look back on the financial sector.

27.12.2021

2021 in REVIEW. 2022 in PREVIEW:

As we are heading into the new exciting year, we thought that it is the perfect time to step back and have o firechat type interview with all our members and supporting partners about the milestonses of 2021 and their predictions for 2022. Today we will discuss at 2021 in REVIEW. 2022 in PREVIEW. with Diana Seredenciuc – CEO & Co-Founder at BANKATA.RO

11.11.2021

De ce să ne împrumutăm într-o perioadă cu inflație în creștere? Editorial scris de Andrei Perianu, co-fondator și COO al Bankata.ro.

Parcurgem la nivel global o perioadă cu inflație în creștere care are șanse să continue și anul viitor în contextul în care economiile globale performează peste așteptări. Revenirea economică post-lockdown Covid19 a surprins planeta și a pus sub presiune oferta de materii prime, inclusiv petrol și gaze, cât și lanțurile de aprovizionare globale. Există premise ca această situație să se normalizeze, însă, în același timp, ca inflația să rămână la niveluri peste cele înregistrate înainte de pandemie.

24.08.2021

Bankata.ro, platforma digitală de agregare completă a produselor financiare fondată de Diana Seredenciuc şi Andrei Perianu, a primit o finanţare de 180.000 euro, coordonată de Sparking Capital în calitate de Lead Investor

Bankata.ro, platforma digitală de agregare completă a produselor financiare fondată de Diana Seredenciuc şi Andrei Perianu, a primit o finanţare de 180.000 euro, coordonată de Sparking Capital în calitate de Lead Investor, pentru dezvoltarea şi implementarea planului de afaceri.

24.08.2021

Bankata.ro primește o finanțare de 180.000 de euro

Bankata.ro, platforma digitală și independentă de agregare a produselor financiare, a primit o finanțare de 180.000 euro pentru dezvoltarea și implementarea planului de afaceri. Investiția este coordonată de Sparking Capital, în calitate de Lead Investor, în parteneriat cu investitori privați (business angels).

24.08.2021

Bankata.ro, agregator de produse financiare, 180.000€ într-o rundă condusă de Sparking Capital

Bankata.ro, platforma digitală și independentă de agregare completă a produselor financiare, a primit o finanțare de 180.000 euro pentru dezvoltarea și implementarea planului de afaceri.

08.09.2021

Andrei Perianu, cofondator şi COO Bankata.ro, platformă ce compară produse financiare: În următoarele şase luni – un an vrem să ne extindem în regiune, în Europa Centrală şi de Est, atunci vom lua şi o nouă finanţare

„Într-o lună am ajuns la cinci bănci pe platformă. Estimăm că într-un an o să acoperim majoritatea băncilor din România, majoritatea brokerilor de pe piaţa naţională şi parţial pe cei activi la nivel internaţional.”

25.08.2021

Doi foști bancheri au fondat bankata.ro, platformă care analizează și compară toate produsele bancare. compania a primit deja o finanțare de 180.000 de euro pentru dezvoltare

Bankata.ro, platforma digitală și independentă de agregare completă a produselor financiare, a primit o finanțare de 180.000 euro pentru dezvoltarea și implementarea planului de afaceri. Investiția este coordonată de Sparking Capital, în calitate de Lead Investor, în parteneriat cu investitori privați (business angels).

25.08.2021

Bankata.ro primește o finanțare de 180.000 de euro pentru dezvoltare

Bankata.ro, platforma digitală de agregare completă a produselor financiare, a primit o finanțare de 180.000 euro pentru dezvoltare.

31.08.2021

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații alături de fondul de investiții Sparking Capital în finanțarea oferită start-up-ului Bankata.ro

Firma de avocatură CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Sparking Capital, investitorul principal care a coordonat finanțarea de 180.000 euro acordată start-up-ului românesc Bankata.ro – o platformă digitală care analizează și compară în mod obiectiv toate produsele bancare…

31.08.2021

ZF IT Generation. Start-up Pich. Andrei Perianu, cofondator şi COO Bankata.ro, platformă ce compară produse financiare: În următoarele şase luni – un an vrem să ne extindem în regiune, în Europa Centrală şi de Est, atunci vom lua şi o nouă finanţare

Start-up-ul Bankata.ro, platformă digitală de agregare completă a produselor financiare fondată anul acesta de Diana Seredenciuc şi Andrei Perianu şi lansată pe piaţă în luna august 2021, înregistrează cinci bănci la care utilizatorii au acces şi vrea ca într-un an de zile să acopere majoritatea instituţiilor financiare active pe piaţa din România.

12.08.2021

Platforma Bankata.ro primește o finanțare de 180.000 de euro din partea Sparking Capital

Bankata.ro, o platformă digitală de agregare a produselor financiare, a primit o finanțare de 180.000 euro, investiție coordonată de Sparking Capital, în calitate de Lead Investor.

25.08.2021

Cristian Tudorescu, analist economic, si Andrei Perianu, co-fondator Bankata.ro, la Profit Live

Profit.ro News

Aboneaza-te la newsletter

Fii mereu la curent cu cele mai noi carduri si credite.

You have Successfully Subscribed!