Termeni și condiții

CONDIȚII DE UTILIZARE

Accesând Bankata.ro – comparator servicii bancare, platforma digitala detinuta de societatea Bankata Online SRL sunteți de acord cu condițiile de utilizare detaliate în continuare. Acestea sunt condițiile în care puteți folosi site-ul Bankata.ro, cât și conținutul/serviciile online disponibile pe acesta. Condițiile se aplică folosinței de către dumneavoastră a site-ului Bankata.ro cât și a întregului conținut al Bankata.ro, indiferent de dispozitiviul pe care il folosiți – PC, laptop, telefon mobil, PDA sau dispozitive similare – și indiferent de modul de livrare către dumneavoastră – via web browser, serviciu WAP, browser, email, serviciu SMS sau altele.

Bankata.ro depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar şi concis toate informaţiile din acest site.

Cu toate acestea, Bankata.ro nu este şi nu va fi legal responsabilă sub nici o circumstanţă pentru nicio inadvertenţă ori descriere eronată a informaţiilor prezentate în acest site.

Dacă folosiți Bankata.ro în cadrul afacerilor dumneavoastră, sunteți, de asemenea, de acord cu condițiile de utilizare și în numele firmei și trebuie să citiți și paragraful privind “Utilizarea la Locul de muncă”. Dacă nu sunteți de acord cu termenii de utilizare Bankata.ro (sau nu sunteți autorizați pentru această), va rugăm să nu folosiți Bankata.ro.

Va recomandăm să listați/imprimați o copie a acestor condiții de utilizare pentru înregistrările proprii.

Bankata.ro poate schimba, modifica sau retrage orice parte din Bankata.ro în orice moment (fără o  notificare prealabilă către dumneavoastră) și poate de asemenea schimbă conținutul condițiilor de utilizare. Va recomandăm să verificați cu regularitate secțiunea “Condiții de utilizare” pentru a vedea dacă au fost făcute schimbări. Prin folosirea Bankata.ro după afișarea schimbărilor, certificați că sunteți de acord că acestea să vi se aplice. Dacă nu sunteți de acord cu schimbările survenite trebuie să încetați a folosi Bankata.ro și puteți să va anulați subscriptia la orice Servicii, în conformitate cu drepturile dumneavoastră.

Periodic, Bankata.ro va organiza concursuri, extrageri, promoții și chestionări. Acestea vor face obiectul unor condiții de utilizare adiționale ce vor fi disponibile în orice moment pe parcursul desfășurării lor.

Referirile în cadrul condițiilor de utilizare la “Bankata.ro” (sau “noi”, “noastre”, “ale noastre”) indică compania ce administrează Bankata.ro. Dacă aveți orice întrebări, va rugăm să ne contactați.

ACCESARE SI UTILIZARE

Bankata.ro oferă accesibilitate către toți utilizatorii;

PERMISIVITATEA UTILIZĂRII

Întreg conținutul Bankata.ro aparține Bankata.ro sau licențiaților acesteia. Bankata.ro sau licențiații acesteia dețin toate drepturile de proprietate intelectuală (incluzând dreptul de copiere și drepturile ce decurg din calitatea de operator al bazei de date) asupra conținutului Bankata.ro sau asupra oricărei selecții sau rearanjare a conținutului Bankata.ro.

Pentru folosință non-comercială și personală puteți recupera și afișa conținutul Bankata.ro pe orice dispozitiv compatibil;

RESTRICȚII DE UTILIZARE

Nu puteți folosi Bankata.ro în scopuri ilegale. Nu puteți copia, reproduce, publica, transmite, modifica, adapta, creea opere derivate, stoca, arhiva, expune către public, sau exploata în orice mod comercial conținutul Bankata.ro.

Fără a fi limitativ indicate, nu puteți efectua fără o permisiune scrisă prealabilă a Bankata.ro (și nici nu puteți împuternici o terță persoană să facă la fel) nici una dintre următoarele:

 • redistribui orice din conținutul Bankata.ro, incluzând titluri (inclusiv prin folosirea lor ca parte din orice rezumat), sinteze de conținut, sinteză de știri, librărie, arhivă sau orice servicii asimilate ori similare;
 • detașarea notificării privind drepturile de autor sau asupra mărcii înregistrate de pe nici una dintre copiile conținutului Bankata.ro ce se află sub reglementarea acestor condiții de utilizare;
 • crearea de baze de date în format electronic sau structurate manual prin descărcare/imprimare și stocare a întregului sau unei părți din conținutul Bankata.ro;
 • folosirea oricărei mașini, dispozitiv electronic bazat pe internet pentru citirea sau extragerea conținutului Bankata.ro în mod automat sau în alte modalități mecanice.

LINKURI

Dacă doriți să creați un link către Bankata.ro, va rugăm să citiți și să respectați următoarele indicații, cât și toate legile aplicabile. Un site sau serviciu care creează un link la Bankata.ro:

 • poate afișa logo Bankata.ro, dar nu trebuie să-l folosească în alt mod fără permisiunea Bankata.ro;
 • nu poate îndepărta, distorsiona sau altera în alt mod mărimea și înfățișarea logo-ului;
 • nu poate sub nici o formă sugera acordul Bankata.ro față de produsele sau serviciile utilizatorului; nu trebuie să prezinte greșit relația sa cu Bankata.ro sau să prezinte informații false despre Bankata.ro;
 • nu trebuie să fie un site sau să dețină servicii ce încalcă drepturi de proprietate intelectuală sau orice alte drepturi ale oricărei persoane sau care sub orice mod încalcă sau nesocotește orice legislație sau regulament aplicabil;
 • nu trebuie să fie un site sau serviciu cu un conținut ofensator sau contrar bunelor moravuri. Bankata.ro își rezervă dreptul expres de a solicita îndepărtarea oricărui link care încalcă acești termeni de utilizare și va lua orice măsură considerată a fi necesară în acest caz.

CONFIDENȚIALITATEA

Bankata.ro colectează informații personale despre utilizatorii care utilizează anumite aplicații din cadrul website-ului. Pentru mai multe detalii, citește Politică de confidențialitate.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI ALE OBLIGAȚIILOR

Conținutul Bankata.ro este destinat doar pentru informare și pentru a fi folosit cu caracter general și nu este creat pentru a satisface anumite cerințe specifice.

Nu garantăm cât de adecvate, de complete sau de oportune sunt informațiile, știrile, articolele, și alte materiale de acest fel. Mai exact, conținutul Bankata.ro nu constituie nici o formă de consiliere, recomandare, reprezentare, aprobare sau angajament din partea Bankata.ro și nu intenționează sa convingă pentru a face anumite investiții sau de a lua anumite hotărâri. O consiliere independentă și specifică trebuie obținută înainte de luarea unei asemenea decizii.

Orice contract, tranzacție sau altă înțelegere între dumneavostră și o terță persoană indicată pe (sau cu care ați luat legătura de pe) site-ul Bankata.ro sunt făcute pe riscul și cu responsabilitatea proprie.

Orice informație pe care o primiți din partea Bankata.ro, fie ea clasificată ca fiind sau nefiind “în timp real” poate să nu mai fie exactă până la momentul la care ajunge la dumneavoastră. De asemenea, nu garantăm că Bankata.ro va fi disponibil în orice moment și nici că accesul va fi neîntrerupt, că nu vor fi întârzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informații transmise.

Bankata.ro nu este responsabilă de folosirea conținutului site-ului de către dumneavoastră, în afară scopului statuat prin prezențele condiții de utilizare.

LIMITAREA OBLIGAȚIILOR

Bankata.ro va dezvolta și opera Bankata.ro cu precizie și grijă rezonabilă și deține proceduri rezonabile de securitate. Ceea ce nu putem garanta:

 • cu excepția celor menționate în paragraful anterior, Bankata.ro nu oferă nici o altă garanție privitoare la Bankata.ro peste limitele conferite de către lege;
 • prin prezența Bankata.ro neagă orice alte garanții, condiții sau obligație de orice altă natură (exceptând obligațiile de bună-credință) incluzând dar fără a limita, orice garanții de satisfacere a calității sau de potrivire pentru un anumit scop, orice exprimare a unor garanții statutare cât și orice garanții sau obligații privind acuratețea, punctualitatea, integralitatea, performanța, disponibilitatea, lipsa neglijenței;

Excepțiile obligațiilor noastre:

 • sunteți de acord asupra faptului că site-ul Bankata.ro nu poate fi ținut răspunzător pentru orice pierdere ce poate fi asociată cu afacerea dumneavoastră sau cu alegerile privind investițiile (incluzând pierderile din profituri sau pierderile de confidențialitate ori pierderi de date) sau care se pot naște din folosirea Bankata.ro peste limita acestor condiții de utilizare.
 • În plus, dar distinct de excepția mai sus menționată, sunteți de asemenea de acord asupra faptului că site-ul Bankata.ro nu poate fi ținut responsabil pentru nici o dauna indirectă, specială, consecvență incidentă, punitivă sau exemplificativă, de orice tip născută în legătură cu folosirea Bankata.ro.

SITE-URILE ȘI SERVICIILE TERȚELOR PERSOANE

Bankata.ro conține linkuri către alte site-uri de pe internet sau către servicii online sau pe mobil furnizate de către terțe părți independente (“Site-uri ale Terțelor Părți”), fie direct, fie prin pagini interpuse. Bankata.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea conținutului Site-urilor Terțelor Părți și nu este parte sau nu poate fi ținută răspunzătoare pentru tranzacții privind bunuri sau servicii disponibile pe aceste site-uri. Dacă veți achiziționa produse sau servicii de pe site-ul unei terțe părți, contractul dumneavoastră pentru produsele sau serviciile achiziționate va fi încheiat cu acea terță persoană și nu cu Bankata.ro.

Politică noastră de confidențialitate nu se aplică și site-urilor terțelor persoane.

Drepturile de autor asupra oricăror programe puse la dispoziție pentru descărcare de către Bankata.ro aparțin Bankata.ro sau furnizorilor acestuia. Folosirea acestora este guvernată de clauzele contractului de licență ce le poate însoți sau poate fi inclus in acestea. Bankata.ro nu poate fi ținută răspunzătoare pentru probleme tehnice sau de orice altă natură ce pot apărea prin descărcarea programului tertei persoane. Nu instalați și nu folosiți nici un program, decât dacă sunteți de acord cu condițiile din contractul de licență.

LEGILE APLICABILE ȘI JURISDICȚIA

Aceste condiții de utilizare vor fi guvernate și folosite în concordanță cu legile românești.

Până la limita posibilă a jurisdicției aplicabile, părțile sunt de acord irevocabil cu faptul că instanțele românești au competență exclusivă de a soluționa orice litigiu ce se poate naște din sau în legătură cu aceste condiții de utilizare, și pentru această sunt de acord în mod irevocabil cu competența de judecată a instanțelor românești.

POLITICA DE COOKIES

Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de cele administrate de noi, usurand accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam siteul si comunicarea in mediul digital la nevoile dvs., precum si sa va oferim continut personalizat.

Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

Google si Facebook, ca furnizori terti, folosesc cookie-uri pentru a difuza anunturi pe site-urile pe care le vizitati. Utilizarea modulului cookie DART de catre Google face posibila difuzarea de anunturi catre utilizatorii dvs. pe baza accesarii de catre acestia a site-urilor dvs. si a altor site-uri de pe Internet.
Utilizatorii pot renunta la utilizarea modulului cookie DART, consultand politica de confidentialitate a retelelor de publicitate si de continut Google.

Cum sa evitati cookie-urile ?
Puteti evita cookie-urile schimband setarile browser-ului dumneavoastra. De asemenea puteti sterge cookie-urile existente. Va rugam sa cititi in sectiunea “ajutor “ a browserului cum sa procedati. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum sa vedeti setarile acestora si modul de a le gestiona si a le sterge. Informatii detaliate veti regasi pe siteul aboutcookies.org

De ce utilizam cookie-uri?
Noi utilizam cookie-uri pentru a retine optiunile dumneavoastra:
– Setarile browserului si plug-in-uri
– Setari de publicitate

Pentru cat timp sunt active cookie-urile noastre?
Cookie-urile noastre sunt instalate pentru o perioada cuprinsa intre 3 luni si 2 ani; binenteles ca pot fi eliminate mai devreme.

Aboneaza-te la newsletter

Fii mereu la curent cu cele mai noi carduri si credite.

You have Successfully Subscribed!