X
Despre noi ⋆ Bankata

Despre noi

Povestea Bankata.ro a apărut la începutul anului 2020 din nevoia a doi bancheri cu vechime și experiență, de a găsi cel mai bun credit ipotecar într-o perioadă în care nu puteai să mergi la o sucursală bancară. Atunci Diana și cu Andrei și-au dat seama că, chiar și pentru ei, obținerea unui credit ipotecar poate fi un proces complicat și chiar anevoios de multe ori și au decis să ofere online toate informațiile pe care le-au acumulat atât de-a lungul carierei lor cât și din experiențele personale.

În vara anului 2021 a apărut oficial Bankata.ro și nu suntem o companie financiară tipică. Credem cu tărie că toată lumea ar trebui să poată lua decizii financiare inteligente și cu încredere. Am construit o echipa de experți financiari care au cunoștințele, pasiunea și abilitățile necesare pentru a face acest lucru.

Decât să pierzi timp mergând la fiecare bancă și citind sute de pagini de termene și condiții, mai bine verifici toate informațiile (cu bune și cu rele) direct de pe un singur website.

Misiunea Bankata.ro

Misiunea noastră este simpla. Vrem să ajutăm Românii să primească mai mult pentru banii lor.

Răscolim din greu să găsim acele oferte speciale și beneficii imposibil de găsit pentru ca tu să economisești mai mult. Prin verificarea constantă a contractelor greu de descifrat și a multiplelor clauze din termene și condiții interminabile, avem posibilitatea să îți oferim o evaluare imparțială cu un rating obiectiv pentru fiecare produs financiar.

Valorile Bankata.ro

Poți să spui că suntem concierge-ul tău financiar. Angajamentul nostru față de tine este că vom fi tot timpul 100% transparenți și onești în informațiile pe care ți le oferim. Orice produs pe care nu l-am recomanda familiei noastre, nu îl recomandăm nici pe Bankata.ro.

Experții noștri au zeci de ani de experiență combinată în domeniul finanțelor personale și știu cum să diferențieze produsele bune de cele rele. Opiniile noastre editoriale sunt exclusiv ale noastre și nu au fost în prealabil revizuite, aprobate sau susținute de instituțiile financiare partenere.

Partenerii Bankata.ro

Colaborăm cu bănci, societăți de investiții și instituții financiare astfel încât să îți putem prezenta cele mai bune oferte pentru produse financiare și să oferim claritate pentru toate deciziile financiare ale vieții. Credem în transparență și în puterea ei așa că mai jos prezentăm o listă a partenerilor noștri.

Ne străduim să menținem această listă actualizată, dar, în același timp ne concentrăm în permanență să adăugăm și mai mulți parteneri.

Băncile și instituțiile financiare nu plătesc nimic către Bankata.ro pentru a apărea pe website-ul nostru. Este exclusiv decizia echipei Bankata.ro ce oferte afișăm și facem tot posibilul să includem cât mai multe produse existente în piață pentru ca utilizatorii noștri să poată compară și decide care e produsul perfect pentru ei. Preferăm să ne rezumăm la date și să te lăsăm pe tine să compari toate ofertele, decât să îți vindem un produs care nu îți trebuie cu adevărat.

BCR Logo BRD LogoOTP Bank LogoING Bank Logo

 

 

Date de contact Bankata Online SRL:

Adresa: Str Roma nr 59A, Sector 1, Bucuresti

Tel/ Whatsapp: 0757. 544.153