Echipa Bankata.ro

Parte din noi este și suma oamenilor cu care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea, pentru fiecare este important să ne asociem în business cu proiecte cu însemnătate, conduse de lideri în care credem, mentori care ne susțin parcursul profesional și colegi alături de care orice proiect devine ușor și motivant.

Am început acest business pentru ca valorăm educația, accesul la informație și deciziile cât mai simple. Ne dorim ca toată lumea să poată înțelege cu ușurință produsele financiare, cum să abordeze propriile finanțe pe termen lung, ce înseamnă să economisească, să investească și ce i se potrivește mai bine.

Fiecare coleg din Bankata se ocupă cu alt departament, produs sau serviciu, însă cu toții ne străduim să simplificăm acest domeniu și să ilustrăm cele mai bune oferte. Pentru noi, cel mai important este utilizatorul și de aceea vom paria întotdeauna pe bunăstarea și avantajul acestuia.

Diana Seredenciuc

Founder | CEO | Pragmatic enthusiast

Mi-am început cariera ca Wealth Manager în CitiBank, dar prima piață financiară care m-a impresionat prin magnitudine a fost cea din Singapore. Inițial m-a impresionat, căci după un timp am început să mă întreb mereu: cum pot aduce toate acestea și în România? Am observat nevoia instituțiilor financiare de pe piața de aici: niște pioni – ambasadori, care să explice și promoveze bugetele optimizate și sănătoase, noile tehnologii, deciziile înțelepte.
În timpul liber citesc, călătoresc, fac sport, joc Quizup și mă gândesc la Bankata – de multe ori pe toate în același timp. Am încercat să ajung pe aproape fiecare continent, înțelegând cultura locală, civilizația, poporul, comunitatea. Multe dintre sfaturile Bankata legate de călătorii provin din experiența proprie de a optimiza bugetele pentru a trăi și mă bucura în cât mai multe locuri.

De ce am creat Bankata? Sunt îndrăgostită de piețe financiare, de diferența dintre culturi și sisteme pe care le avem între țări, atât din punct de vedere tehnologic, cât și sociologic. Aceste lucruri își pun o amprentă puternică în parcursul unei națiuni și îmi doresc să contribui la evoluția acestei relații pe care românii o au cu banii.

Andrei Perianu

Founder | COO | Futurist enthusiast

Cred în puterea exemplului personal, astfel că am fost mereu foarte transparent în legătură cu deciziile mele financiare. Investesc de mai mult de 15 ani, iar în timpul acesta am contribuit la dezvoltarea prietenilor, cunoscuților și clienților, aducând mai mult atitudinea din Wealth management în viața lor. De la dorința de a rezolva probleme financiare până la a ambiția de a fi un om (mai) bogat, am lucrat din totdeauna pentru a găsi soluții și încuraja mentalitatea de selling long.
În timpul liber mă bucur de plaje, pârtii, arhitectură și design. Mă pasionează șantierele de construcții, dar și detaliile finale de produs.

De ce am creat Bankata? Banii sunt un subiect despre care nu se vorbește suficient, iar eu încerc să contribui zilnic la educația financiară, povestind toate experiențele mele într-un mod cât mai simplu (sper) și atractiv (încerc) pentru oricine (ideal vorbind) 😀.

Mihai Dumitru

CMO | Conversion enthusiast

În 1999 scriam articole de specialitate în revistele de IT&C din România, iar din 2004 sunt implicat activ în campanii digitale & 360 pentru aproape 1000 de companii din România, printre care mai mult de jumătate din instituțiile financiare prezente în țară.
În timpul liber (și nu numai) călătoresc – din fiecare dintre cele 52 de țări vizitate am minimum două pușculițe suvenir.

De ce sunt la Bankata? Aici m-au adus obsesia pentru a genera performanță prin campaniile digitale și specificitatea adresabilității la nivel de user journey. Bankata este cea mai avansată platformă de analiză, comparare și recomandare instrumente financiare și sunt aici din 2021.

Monica Tarța

Content strategist | Story enthusiast

Rezolv Wordle pe hârtie de când aveam nouă ani și tot de atunci mă joc cu Excel de plăcere. Cred în compania cuvintelor, fie scrise, fie citite. Și, uneori, în companii care au scop educațional, cărora le pasă de obiective mai mult decât de profit, care fac totul având în minte utilizatorul final și beneficiile acestuia.
În timpul liber citesc, alerg pe munți, mă entuziasmez de teatru și cinematografie sau încerc să câștig leaderboardul Duolingo.

De ce sunt la Bankata? Mă bucur de fiecare material de pe Bankapedia, prin care putem aduce lumină și lămuriri, explicații și sugestii. Mă găsiți în spatele platformelor de Instagram, Facebook și LinkedIn și a tuturor încercărilor de a comunica mai clar despre finanțe, dobânzi, temeri și viitor.

Georgiana Tuță

Business development | Podcast host | Nowness enthusiast

Îmi place să învăț și aș vrea să știu totul despre orice. Am lucrat timp de nouă ani în clasicul domeniu bancar în SUA, ceea ce m-a ajutat să înțeleg motivațiile partenerilor și utilizatorilor, care își doresc să facă cea mai bună decizie financiară pentru viitorul lor.

De ce sunt la Bankata? Nu cred în rușine atunci când vorbim de finanțele personale, ci în a educa și îndruma pe toată lumea către deciziile financiare cele mai potrivite. Învăț zilnic ceva nou, mă bucur mereu de alt invitat în episoadele din podcast și recent am început să editez clipuri pentru TikTok și YouTube.

Dragoș Șandru

Data Analyst | Philosophy enthusiast

Sunt ferm convins că munca este pentru tractoare, de aceea încerc să-mi ușurez viața profesională automatizând ce se poate automatiza. Din păcate nu am tractor, dar mă folosesc cum pot mai bine de tastatura laptopului.

De ce sunt la Bankata? Bankata este locul în care orice idee de îmbunătățire este bine venită, iar întreaga echipă este formată din oameni ambițioși și capabili, animați de un scop onorabil: informarea cu privire la microcosmosul economiilor personale, a opțiunilor pe care oamenii le au la dispoziție pentru a-și atinge obiectivele financiare. Pentru mine, o lume puțin mai bună este aceea în care toată lumea știe ce este un dividend, o obligațiune sau depozit.

Andrei Blaj & ATTA Systems

Technologist | CTO | Entrepreneurship enthusiast

Sunt tech antreprenor în serie și activez în marketing, management și sales în paralel. Aplic această experiență în domenii de impact precum domeniul financiar, healthcare sau educație, împreună cu echipa Atta Systems. Venim cu componenta de tehnologie în mixul Bankata, unde îmi place să creez procese simple și eficiente, care rezolvă taskuri complexe. Experiența de până acum îmi permite să conectez profesioniști în domenii diferite ușor, să îi ajut să lucreze împreună eficient.

De ce sunt la Bankata? Într-o lume financiară cu o complexitate din ce în ce mai mare, e necesar să existe o entitate precum Bankata care să ajute consumatorii să faca alegerile cele mai bune în legătură cu finanțele lor. Bankata este un broker digital al consumatorului, un broker care înțelege în detaliu piața, înțelege nevoile tale și te poate ajuta să navighezi usor piețele de banking sau inssurance.

Aboneaza-te la newsletter

Fii mereu la curent cu cele mai noi carduri si credite.

You have Successfully Subscribed!