X
Diana Seredenciuc ⋆ Bankata

Diana Seredenciuc

Founder | CEO | Pragmatic enthusiast


Mi-am început cariera ca Wealth Manager în CitiBank, dar prima piață financiară care m-a impresionat prin magnitudine a fost cea din Singapore. Inițial m-a impresionat, căci după un timp am început să mă întreb mereu: cum pot aduce toate acestea și în România? Am observat nevoia instituțiilor financiare de pe piața de aici: niște pioni – ambasadori, care să explice și promoveze bugetele optimizate și sănătoase, noile tehnologii, deciziile înțelepte.
În timpul liber citesc, călătoresc, fac sport, joc Quizup și mă gândesc la Bankata – de multe ori pe toate în același timp. Am încercat să ajung pe aproape fiecare continent, înțelegând cultura locală, civilizația, poporul, comunitatea. Multe dintre sfaturile Bankata legate de călătorii provin din experiența proprie de a optimiza bugetele pentru a trăi și mă bucura în cât mai multe locuri.

De ce am creat Bankata? Sunt îndrăgostită de piețe financiare, de diferența dintre culturi și sisteme pe care le avem între țări, atât din punct de vedere tehnologic, cât și sociologic. Aceste lucruri își pun o amprentă puternică în parcursul unei națiuni și îmi doresc să contribui la evoluția acestei relații pe care românii o au cu banii.