X
Vacanțe perfecte de sărbători ⋆ Bankata

Vacanțe perfecte de sărbători

Cu Visa Platinum de la ProCredit

Una dintre anxietățile lunii Decembrie este că ceva deja s-a întâmplat sau o ofertă expiră și noi nu reușim să ne bucurăm de ea. De data aceasta venim cu o ofertă 100% online, de care poți beneficia chiar dacă ești deja în Laponia, în sania lui Moș Crăciun sau la tine pe canapea, unwilling să mai ieși din casă până în Ianuarie.

Cum să ai vacanțe perfecte de sărbători

Perfecțiunea e subiectivă, of course ? cu siguranță include peisaje superbe și zero buget, zile memorabile și nici o problemă inopinată. Credem că planificarea ajută enorm, dar știm și că un fond de vacanță ne poate ajuta în călătorii spontane. Dacă îți iei o vacanță de sărbători, aceste trei elemente contribuie la perfecțiune:

 1. Nu îți vei dori în permanență să fii în altă parte decât în locul în care ești ?
 2. Rămâi cu amintiri frumoase și de lungă durată ?
 3. Vacanța ar trebui să nu-ți dezechilibreze bugetul, chiar dacă vei cheltui mai mult decât într-o lună normală 

Noi ne putem ocupa de ultimul punct, evident ?, așa că mai jos avem o colecție de materiale utile, plus descrierea pe larg a pachetului Visa Platinum.

Visa Platinum de la ProCredit Bank

Cardul Visa Platinum de la ProCredit Bank este menit să te ajute să călătorești mai relaxat. Dacă ai plecat deja în vacanță sau dacă nu ești în apropierea unei sucursale Patria Bank, în continuare îți poți deschide contul, pentru că este 100% online ?.

Vezi totul despre card aici

Caracteristici și avantaje

Dacă ești deja client ProCredit, poți doar să soliciți cardul Visa Platinum direct din platforma de Internet Banking, de la secțiunea de mesaje. Ce poți face în călătorii cu Visa Platinum?

 • Să te relaxezi în business lounges din România (București, Cluj și Timișoara). Ai 6 intrări gratuite pe an, dacă ai realizat plăți în valoare de minimum 7500 de lei în ultimele 30 de zile, respectiv cu până la 4 zile înainte de intrarea în lounge
 • Ai o intrare gratuită pe an în peste 1000 de saloane VIP din aeroporturi internaționale cu Lounge Key Access
 • De fiecare dată când călătorești ai acces la serviciul de asistență medicală internațională
 • Dacă ai situația unui zbor anulat sau cu întârzieri, primești banii înapoi pentru biletul tău (o compensație de până la 600€ per incident, prin serviciul Air Refund.

Ai cele mai bune oferte hoteliere pentru Visa Luxury Hotel Collections, împreună cu reduceri la o gamă largă de comercianți și restaurante din țară și străinătate. Ofertele și reducerile sunt aici.

Pachetul Platinum 

Pachetul Platinum îți oferă:

 • Un cont curent în RON și un cont de economii în RON ?
 • Un card de debit Visa Platinum
 • Internet Banking și Mobile Banking (desktop & app)
 • Posibilitatea de a retrage numerar în RON, gratuit, la orice ATM din România (maximum 10.000 de LEI, sau 10 tranzacții pe zi)
 • Retrageri de la ATM-urile din străinătate cu un comision de 1% din sumă, + 2,5€ (Comisionul de administrare pentru Pachetul Platinum este de 50 lei pe luna – costurile pentru pachetul platinum sunt aici)
 • Depunerea gratuită în RON la terminalele ProCredit Bank.

Aplică la cardul de la ProCredit aici

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.