X
ProCredit Bank: Ce e un Depozit la Termen ProSave?

ProSave: Depozit la Termen 

Cu un profil care susține bankingul responsabil, ProCredit Bank încurajează soluțiile de economisire pe piața din România. Dacă vrei și tu să economisești, află de ce ar trebui să alegi depozitul la termen ProSave  în EURO sau LEI oferit de ProCredit Bank

Viitorul sună ProSave cu un depozit la termen

O pușculiță este o modalitate excelentă de a începe să-i învățăm pe cei mici puțină educație financiară. De exemplu, banii care se strâng la colindat, de Crăciun și toate cadourile în bani primite de copii pe durata anului ( cu ocazia zilei de naștere, onomasticii, Iepurașului, Zilei Copilului etc.) ajung să fie depozitați într-o pușculiță. Bineînțeles, pentru a-i cheltui pe viitor. Cu accent pe depozitați. Cu accent pe a fi cheltuiți pe viitor.

Dacă și tu ai o pușculiță fizică în care pui constant Euro sau Lei, avem un pont pentru tine: depozitul la termen ProSave în EURO sau LEI. 

Pușculița digitală de la ProCredit

Există oameni care întreabă în forumuri de discuții precum Quora, care sunt cele mai bune locuri de ascuns bani. Noi îți spunem că soluția nu este să-i ascunzi sub saltea, covor, mobilă, în congelator sau în podea!! Niciun loc nu e suficient de sigur, iar în plus, ai fix un mare ZERO dobândă. 

În schimb, un depozit la termen ProSave în Euro sau în Lei (pe 12 luni este cea mai profitabilă dobândă – 3,9%) este o decizie cu care chiar poți să-ți faci planuri de viitor. Lasă pușculița pentru preșcolari și alege să economisești smart!

Ce înseamnă un depozit la termen ProSave? 

Termenul financiar depozit la termen se referă la depunerea unei anumite sume de bani la o bancă pentru o perioadă de timp prestabilită. Scadențele preferate de deponenți sunt la 3, 6 sau 12 luni. 

  • Dacă ești client existent ProCredit Bank și ai deja un cont curent, trebuie să-l alimentezi. Dacă ești client nou, urmărește pașii din platformă pentru a deschide un cont. 
  • Deschiderea unui depozit ProSave se face de oriunde te-ai afla, 100% online, prin serviciul mobile sau Internet Banking, unde accesul este securizat 24/7.
  • Cu ProSave ai dobândă fixă de 3,35% pentru o perioadă prestabilită de 6 luni, în timp ce  pentru 12 luni, dobânda este de 3,90 la toate depozitele la termen în EURO.  

Dobânda promoțională oferită de ProCredit Bank se aplică doar pentru depozitele constituite de clienții noi sau existenți în perioada derulării campaniei ProSave și este valabilă până la data scadentă.

Dobândă de 3,9%  pentru depozitele în EURO pe 12 luni

În acest moment, ProCredit Bank are cea mai bună ofertă la dobânda oferită pentru depozitele la termen în EURO. Pentru o perioadă de 12 luni, beneficiezi de o dobândă de 3,9%! 

Dacă nu obișnuiești să economisești în EURO, atunci avem vești bune pentru tine. La ProCredit Bank te poți bucura de o dobândă anuală promoțională de 7,3% pentru depozitul în LEI pe 6 luni. 

Dacă dorești să afli informații și despre alte instrumente de economisire sau cum arată sustenabilitatea financiară, îți recomandăm următoarele articole: 

Pe ProCredit Bank găsești regulamentul campaniei ProSave care se desfășoară în perioada 1 noiembrie – 31 Decembrie 2023.

Fă-ți un plan de economisire

Indiferent care este motivul pentru care dorești să economisești, fie că-ți dorești o vacanță într-o țară exotică, pentru avansul unei mașini sau să ai bani pentru situații neprevăzute, întotdeauna este o idee bună să ai un plan pe termen lung. 

Dacă ai surplus de lichiditate, poți aplica pentru o serie de produse de economisire la ProCredit Bank, garantate de Fondul de Garantare. Poți alege și produse flexibile de economisire, precum conturile de economii FlexSave (dobândă de 3% pe an, în LEI) sau depozitele la termen ProSave în EURO (dobândă 3,9% pentru depozit pe 12 luni) sau în LEI (dobândă 7,3% pentru depozit pe 6 luni).  

Deschide un cont online, alege serviciul de economisire care se potrivește cu planurile tale de viitor și accesează-ți economiile atunci când ai nevoie de ele.

Alege să economisești și beneficiezi automat de cele mai ofertante dobânzi de la ProCredit Bank! 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.