X
(P) Pay & Rate de la Raiffeisen Digital Bank

(P) Pay & Rate de la Raiffeisen Digital Bank

Un sistem care-ți aduce, printre altele, 50% (!) cashback ?

Funcția moneyback (sau cashback) încântă pe toată lumea, însă procentul din suma primită face foarte multă diferență. Azi prezentăm o ofertă excelentă, valabilă până la sfârșitul lunii, care îți poate aduce înapoi pe card jumătate din suma cheltuită.

Ce este Raiffeisen Digital Bank

Raiffeisen Digital bank este subsidiara Raiffeisen Bank International, menită să le ofere clienților o experiență cât mai bună, să răspundă nevoilor acestora și să activeze atât pe piețe noi, cât și pe piețele deja existente. În România s-a lansat cu un cont curent digital, care ne-a plăcut și pentru că este simplu și foarte ușor de utilizat. În plus, nu percepe taxe de cont, comisioane de transfer sau taxe ATM.

Cum funcționează Pay & Rate de la RDB

Din Iunie 2023, contul curent digital de la Raiffeisen Digital Bank are și o funcționalitate de Pay & Rate. Asta înseamnă că nu doar plătim pentru lucrurile pe care ni le dorim, dar putem să și lăsăm recenzii despre experiența pe care am avut-o. Și ce le place cel mai mult clienților decât să lase reviews, tot timpul? ?

În urma unei tranzacții către un comerciant, utilizatorul poate lăsa o evaluare, îmbunătățind astfel platforma și pentru ceilalți useri.

În promoția valabilă până la sfârșitul lunii, noi clienți pot primi 50% cashback (până la 200 de lei) pentru tranzacțiile online, respectiv utilizarea funcției Pay & Rate. Promoția este valabilă pentru primii 2000 de clienți care își deschid un cont și îndeplinesc condițiile de eligibilitate până la sfârșitul lui noiembrie 2023.

Toate serviciile RDB pot fi accesate online, căci este o bancă 100% digitală. ?

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de promoție

Să deschizi rapid un cont și apoi să faci cumpărături online:

  • Să deschizi contul până la 30 noiembrie 2023
  • Să folosești cardul primit la deschidere – este un card de debit virtual Visa Gold
  • Să faci minimum 3 cumpărături online de minim 50 lei fiecare

Promoția este limitată pentru primii 2000 de clienți eligibili.

Contul este gratuit, deschiderea lui durează doar câteva minute, iar cardul virtual devine imediat disponibil. Poate fi înrolat în portofelele digitale (Wallet sau Apple Pay).

Pentru a primi maximul de cash back de 200 de lei, este nevoie ca tranzacțiile online să fie de cel puțin 400 de lei și să fie evaluate cu sistemul Pay & Rate.

Bonusul de moneyback va fi plătit clienților eligibili pe data de 15 decembrie.

Ce ne place la Pay & Rate

Ne place că se desfășoară până la sfârșitul lunii noiembrie, începând cu 1 octombrie și că există un sentiment de urgență, pentru a ne număra în primele 2000 de clienți eligibili. Apreciem recomandările și evaluările reale ale comercianților, cât și sistemul simplu, de doar câteva minute, de a deschide contul.

Ne super entuziasmează faptul că este un cont curent absolut gratuit, care nu percepe taxe de cont, comisioane de transfer sau taxe ATM oriunde în lume.

Aplică aici pentru contul tău Raiffeisen Digital Bank!

Enjoy!

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.