X
Raiffeisen Digital Bank: Cont 100% Online. Gratuit. Cashback

(P) Raiffeisen Digital Bank și oferta cashback

(P) Raiffeisen Digital Bank și oferta cashback 

? La începutul anului 2023, a fost lansată Raiffeisen Digital Bank, o bancă digitală care oferă  un cont curent 100% online. Acesta este foarte ușor de folosit de pe dispozitivele mobile, oriunde te-ai afla în lumea-ntreagă. ? Toate serviciile și funcționalitățile băncii RDB sunt disponibile online și pot fi achiziționate în condiții de maximă securitate. Spuneam și aici că acest pentru acest cont curent digital nu se percepe nicio taxă, comision de transfer sau taxe atunci când se scot bani din ATM (worldwide). Luna decembrie vine cu o ofertă de cashback de nerefuzat! ??

Cine poate deschide un cont RDB?

Raiffeisen Digital Bank AG (sau, pe scurt, RDB) este o companie digitală, subsidiară Raiffeisen Bank International cu sediul în Viena și nu trebuie confundată cu Raiffeisen Bank România. Oricine deschide un cont RDB va primi un card de debit virtual Visa Gold  (RDB nu oferă achiziționarea unui card fizic).

Descarcă aplicația RDB din Google Play sau App Store și creează un cont bancar nou, cu un cod bancar local, în LEI, dacă răspunsul la următoarea listă este DA la fiecare linie:

  • ai peste 18 ani și deschizi contul ca persoană fizică;
  • ești cetățean român;
  • nu ești persoană expusă politic, nu ai rude expuse politic;
  • nu ai legături fiscale cu SUA sau cu Austria;

Raiffeisen Digital Bank vine cu noi funcționalități pentru finalul de an

Dacă obișnuiești să plătești direct cu telefonul atunci când faci plăți la restaurante, magazine, agenții de turism etc, poți să adaugi cardul virtual RDB în portofelul tău digital favorit, efectuând astfel plățile în siguranță utilizând tehnologia 3D secure.

Recent, Raiffeisen Digital Bank a lansat trei instrumente, indispensabile unui cont bancar digital:

1. Plăți instant

Adică plăți care se fac imediat. De câte ori nu ai ajuns la casă, cu toate produsele înșirate pe bandă și când ai vrut să plătești – fonduri insuficiente… Sună cunoscut? Cu RDB trimiți și primești bani în câteva secunde, prin intermediul funcționalității Plăți Instant. 

Și nu doar de la Raiffeisen Digital Bank. Orice bancă din România care posedă funcția de plăți instant, poate trimite bani unui client RDB. 

Funcționalitatea de plăți instant este disponibilă 24h/7 zile pentru transferuri bancare cu o sumă maximă de 49.9999 lei.

2. Gestionare limite card

No limit! Știm că-ți place sintagma, însă best practice este să pui limite. Pe principiul – dacă există reguli, trebuie să le respecți și astfel te protejezi. Așa e și cu limitele. Le folosești cu scopul de a controla cheltuielile și de a-ți proteja fondurile existente în contul curent Raiffeisen Bank Digital. 

Prin utilizarea funcției de gestionare a limitelor, ai posibilitatea de a impune limite zilnice pentru cardul tău virtual. De exemplu, poți limita fie retragerile de numerar de la ATM, fie plățile în magazinele fizice, dar și plățile pe care le efectuezi online. Personalizează și tu modul în care îți cheltui banii ca să ai control absolut! 

3. Convertor valutar

Vrei să poți folosi cardul tău RDB în mod transparent atunci când ești în străinătate?De exemplu, dacă ești la Târgul de Crăciun de la Viena, poți să plătești cu noul tău card digital Raiffeisen Digital Bank și poți verifica pe loc care este cursul de schimb valutar. Astfel, vei știi exact care e suma echivalentă în lei și ce buget să aloci pentru următoarele cumpărături. RDB nu percepe extra comisioane de schimb valutar, față de cursul oferit de Visa.

RDB oferă 150 lei cashback timp de o lună

Eu sunt fanul digitalizării, în special în ceea ce privește folosirea tehnologiei. Și înainte de pandemie (când toată lumea evita să pună mâna pe bani) plăteam cel mai mult cu cardul, însă de-atunci, 98% din plăți le efectuez cu telefonul și implicit cu unul dintre cardurile virtuale aflate în portofel. Dacă fac plăți online, atunci sunt atentă să folosesc opțiunile de cashback disponibile, pentru că.. who does not like free money? Cheltui, dar și primești ceva în schimb și ești mai happy. ?

Ce-mi place cel mai mult la RDB e faptul că oferă un huge cashback dacă-ți deschizi un cont la Raiffeisen Digital Bank în perioada 4 decembrie 2023 – 4 ianuarie 2024. Vrei să primești și tu 150 lei cashback? Verifică mai jos criteriile și vezi dacă ești eligibil:

  1. Trebuie să devii client Raiffeisen Digital Bank în perioada desfășurăriicampaniei 04.12.2023 – 04.01.2024 (descarci aplicația RDB și deschizi un cont curent).
  2. Să folosești cardul de debit virtual care este asociat contului curent RDB
  3. Să faci tranzacții atât în magazin (POS) cât și (sau) online, de minim 300 RON în perioada în care se desfășoară promoția. 

Trebuie să știi că promoția este limitată la 500 de clienți care deschid un cont curent în perioada 4.12.2023 – 4.01.2024 și cumpără de minim 300 de lei. 

Vezi întregul regulament al campaniei aici 

Alege RDB și profită de cumpărături în siguranță

Prin Raiffeisen Digital Bank ai posibilitatea de a deschide un cont curent nou, fără a merge fizic în vreo sucursală de bancă. RDB îți oferă toate instrumentele necesare pentru a deschide un cont gratuit, 100% online, într-un mod simplu, eficient și sigur. Clienții care sunt eligibili campaniei din perioada 4.12.2023 – 4.01.2023, vor primi bonusul de la Raiffeisen Digital Bank pe data de 19 ianuarie.

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.