X
(P) Programul InvestiMentor de la Investimental ⋆ Bankata

(P) Programul InvestiMentor de la Investimental

Work smart, invest smarter

Ne petrecem majoritatea timpului scriind despre educație financiară și investiții, astfel că atunci când întâlnim un broker care le oferă pe amândouă, ne super entuziasmăm ?

De ce 2024 chiar este anul tău ?

Nu trebuie să îți setezi rezoluții complicate sau să deții bugete mari pentru a considera 2024 un an reușit. Dacă te dedici educației financiare, te documentezi și înțelegi mai bine principiile financiare sănătoase, îți poți propune mai simplu obiectivele care să îți ajute planurile.

Indiferent de ce îți dorești de la viitor (un pilon de pensie, un fond de studii, economii pentru călătorii sau fonduri de urgență), ai nevoie să înțelegi cum funcționează investițiile și instrumentele necesare cu care să lucrezi pentru a face primii pași.

De ce este important să te documentezi înainte să investești

Dacă nu îți iei timp înainte pentru a te documenta, ai putea avea impresia că investițiile au un rol speculativ, că trebuie să-ți ocupe tot timpul și să te îmbogățească peste noapte.

Fals (inclusiv ultima parte, din păcate ?). Investițiile sunt menite să fie echilibrate, calme, să constituie un fond la care contribui constant, în active în care ai încredere.

Investițiile depind de dobânda compusă și funcționează ca vinul, devenind din ce în ce mai valoroase odată cu timpul.

InvestiMentor de la Investimental

Investimental, unul dintre brokerii de investiții care ne plac, a lansat un program educațional care

  • Condensează practic și ușor informația de care ai nevoie
  • Conține materiale în română
  • Este conceput astfel încât să treci rapid prin „materie”
  • Și, mai ales, partea noastră preferată:

Are și teste! Iar atunci când obții un scor de 100%, obții și un discount substanțial pentru comisionul de tranzacționare.

Mai multe despre Investimentor aici.

În prezent, programul conține 12 module care oferă discount la comisionul de tranzacționare timp de 360 de zile: 0,37% + 1,45 lei pe BVB și 0,11% + 1,45 $ pentru SUA. Comision care include și taxa ASF.

Aplică aici pentru un cont Investimental

De ce ne place Investimental

Unul dintre brokerii noștri preferați este axat pe educație, pe oferte competitive și pe procese super intuitive. Îți poți deschide cont super rapid, înțelege ușor platforma și are multe alte extra opțiuni:

Aplică aici pentru un cont Investimental 

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.