X
(P) Programul de Loialitate Patria Bank

(P) Programul de Loialitate Patria Bank

Shoppingul online și offlline este adesea o cursă de a descoperi cele mai avantajoase oferte, coduri de reducere sau cupoane pe site-urile preferate. Patria Bank a lansat din decembrie un program de loialitate prin care le oferă clienților ocazia de a face parte din Patria Club, o colecție de oferte speciale.

 

Cum funcționează programul de loialitate Patria

Patria Club este o colecție de reduceri și oferte speciale de la comercianții parteneri ai băncii Patria. Acesta funcționează mai simplu decât alte reduceri de la bănci, pentru că poate fi folosit de oricine, persoană fizică sau juridică.

Practic, reducerile sunt destinate tuturor celor care fac shopping online și doresc să se bucure de extra reduceri, prin intermediul clubului dezvoltat de Patria Bank.

Pașii pentru a beneficia de reducerile din programul de loialitate Patria sunt:

  1. Cauți magazinele partenere sau dorite pe site-ul Patria Club
  2. Notezi discountul aferent magazinului care te interesează
  3. Intri în magazinul online respectiv
  4. Aplici codul de reducere la final, în coșul de cumpărături.

Atât. Nu este nevoie să aștepți până la sfârșitul lunii pentru a primi banii înapoi, nu este nevoie să ai un card de credit sau să cumperi cu un anumit card.

 

Care sunt cele mai avantajoase beneficii Patria Club

10% la elefant.ro

Cărțile și jucării sunt achiziționate preponderent de pe platforma elefant, care este foarte vizitată și îndrăgită de români. Acest discount permanent ne poate susține pasiunea pentru citit sau cadourile pentru cei mici.

10% la Pluria

Pluria este o rețea de hub-uri de co-working destinată nomazilor digitali, dar și celor care gestionează o echipă cu care vor să lucreze dintr-un spațiu destinat antreprenorilor.

10% la complice.ro

Cei care au nevoie de inspirație atunci când vine vorba de cadouri sunt salvați de soluția Complice, menită să rezolve orice problemă de obiecte sau experiențe pe care cineva își propune să o dăruiască.

 

Cum poți aplica la Patria

Pentru alte oferte avantajoase de la Patria Bank poți aplica aici.

Oferta noastră preferată este Creditul ipotecar chiar și fără avans pentru locuinţă Patria Acasă dobândă fixă 5 ani și ulterior variabilă. Dobânda fixă în primii ani este un mod foarte inteligent de a naviga în inflație, instabilitate economică, sau pur și simplu să ne obișnuim cu noua rată în primii ani de creditare. După aceea, creditul poate fi refinanțat, în funcție de condițiile economice de la momentul respectiv. 

Aplică aici pentru creditul ipotecar fără avans.

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.