X
(P) Extended trading de la Investimental ⋆ Bankata

(P) Extended trading de la Investimental

Trading pentru night owls ?

Dacă-ți place să tranzacționezi pe bursă imediat ce s-a întâmplat o răsturnare de situație, să fii aliniat la fusul orar din Statele Unite sau să nu fii limitat de orarul obișnuit, atunci soluția Extended Trading de la Investimental este exact ce căutai.

Timing is everything

Toate ideile bune sunt înrămate de timp – de exemplu, o afacere cu măști medicale ar fi fost o idee excelentă la sfârșitul lui 2019, respectiv una derizorie un an mai târziu. Filmele creează montaje în paralel despre ce s-ar întâmpla dacă un personaj nu ar prinde un metrou sau o mașină nu s-ar fi aflat în trafic la ora respectivă, iar uneori ne gândim că am întâlnit cea mai romantică poveste din viața noastră doar printr-un joc de întâmplări.

Atunci când vorbim de investiții, bursă, acțiuni și evoluția acestora, fiecare secundă contează. Cei care urmăresc Twitter/ X pentru a vedea cum un simplu tweet poate influența bursa știu despre ce vorbim, iar pentru a juca pe această piață avem nevoie de mai multă vedere de ansamblu.

Ne plac previziunile, planificările și organizările, iar toate acestea necesită un câmp vizual mai mare de acțiune, și nu o mică portiță în care putem participa și investi relevant.

Extended trading de la Investimental

În mod obișnuit, posibilitatea de tranzacționare pe care o ai pe bursa din Statele Unite ale Americii este între orele 16:30 și 23:00 (orele României).

Cu soluția Extended Trading poți tranzacționa chiar 16 ore pe zi pe piața din SUA. Bonus: Investimental este singurul broker român care oferă această facilitate clienților săi ?.

Atunci când plasezi ordine din Investimental Global pe piețe americane, Investimental le prelucrează și trimit spre executare în Pre Market (între orele 11 AM și 4:30 PM ale României), respectiv în After Hours (între 11 PM și 3 AM, orele României).

Caracteristicile Extended Trading

Extended Trading te ajută să reacționezi rapid la evenimentele care influențează piața și să nu ratezi oportunitățile de trading. Vei avea la dispoziție cotațiile live disponibile din pre market și after hours, cu peste 5000 de instrumente.

Cum plasezi un ordin în Extended Trading? Din secțiunea Watchlist > Portofoliu > Grafice. Tipul ordinelor trebuie să fie de timp Limit, iar valabilitatea Day+.

De ce ne place Investimental

Brokerul Investimental ne-a atras atenția în multiple ocazii, iar mai jos poți descoperi mai multe materiale și motive pentru care ne place:

Vezi mai multe aici despre Investimental Extended Trading

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.