Analiza aplicației de mobil pentru tranzacționarea acțiunilor globale Interactive Brokers.

Aplicația IBKR GlobalTrader se adresează utilizatorilor de Android și iOS și este cu mult îmbunătățită față de versiunea desktop, fiind mult mai intuitivă și ușor de folosit.

Ea a fost special creată având în minte investitorii care sunt interesați să tranzacționeze pe piețele globale, oferindu-ți acces la peste 80 de piețe din Europa, America de Nord sau Asia direct de pe telefonul tau mobil.

Mai mult, poți depune în contul de tranzacționare sume în 23 de valute diferite (din păcate încă nu și RON, însă sperăm că în viitorul apropiat), iar pentru schimbul valutar necesar cumpărării de acțiuni vei primi rată de schimb interbancară (nu știm să existe ceva mai bun). În acest fel nu mai ești nevoit să schimb la banca la un curs de schimb mult mai mare.

Dintre toate aplicațiile de tranzacționare pe care le-am utilizat până acum (și am folosit destul de multe 😊), IBKR GlobalTrader este cu siguranță printre favorite.

Și dacă nu v-am convins până acum de entuziasmul nostru, îți mai spunem că poți și să tranzacționezi fracțiuni de acțiuni de cel puțin 1.00 USD (extrem de util în cazul in care nu dispui de un capital de investit foarte mare, însă îți dorești un portofoliu diversificat) și că poți să faci switch între acțiuni. Ce înseamnă asta? Dacă deții o acțiune care nu îți mai place, sau pur și simplu ai găsit una care ți se pare cu mai performantă, poți să o schimbi pe cea pe care o ai deja cu cea nouă fără să mai fie necesară o vânzare și o cumpărare – totul evident cu ZERO costuri.

 

 

Și totuși, dacă tot nu te-am convins, atunci convinge-te singur. Poți să deschizi un Cont DEMO, pre-alimentat cu 10.000 USD “fictivi” cu care poți tranzacționa în aplicație într-un mediu de trading simulat ca să te obișnuiești cu toate avantajele.

 

 

Datele sunt prezentate cu titlu informativ și nu cu scop investițional sau de consultanță de investiții.

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești brokerul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre brokerii afișați pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la broker, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noaste sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.

 

Aboneaza-te la newsletter

Fii mereu la curent cu cele mai noi carduri si credite.

You have Successfully Subscribed!