X
Cum să te abonezi la Newsletterul Bankata ⋆ Bankata

Cum să te abonezi la Newsletterul Bankata

Promitem un Inbox fără spam sau nonsense 

Probabil ești deja familiar cu materialele noastre despre educație financiară și oferte bancare de pe #Bankapedia, însă una dintre comunicările noastre preferate este să ajungem în Inboxul abonaților și să avem un dialog direct. Acolo primim replies, sugestii și întrebări și simțim că suntem mai aproape de cititori ca niciodată.

Cum să te abonezi la Newsletterul Bankata

Simplu: poți să îți lași datele în formularul de mai jos, iar noi vom sosi în Inboxul tău începând de săptămâna viitoare. Astăzi tocmai a plecat cel mai recent număr din newsletter către abonați, despre educația financiară pentru familii, indiferent că sărbătoresc sau nu ziua de 1 Iunie.

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

No Nonsense Policy

Ce primești în Newsletterul Bankata? Principiile noastre sunt No Spam & No Nonsense 💙. Evident, pentru ultima parte am învățat de la cei mai buni 🥹.

Am învățat de la cei mai buni

Newsletterul Bankata pentru tine este newsletterul amplu, în care prezentăm ce am mai făcut, scris și înregistrat (inclusiv în podcastul Bankata), plus ce ne-a plăcut în săptămâna respectivă, am citit, aprofundat și ni se pare relevant pentru cititorii noștri.

Newsletterul Bankata de buzunar este o variantă mai scurtă, în care prezentăm oferte de ultimă oră, noutăți din zona financiară, ponturi financiare sau breaking precum IPO-uri la Bursa de Valori București.

Ce oferte găsești în newsletterele Bankata

Unul dintre scopurile noastre este să nu cercetezi ore întregi Internetul și sucursalele pentru cele mai bune oferte, astfel că ne petrecem noi timp în tabele comparative și prezentăm lucrurile care ne-au atras atenția 💪.

Creditul ipotecar de la Garanti BBVA

Chiriile din România sunt, de obicei, mai mari decât ratele, astfel că cererea și interesul pentru dobânzi și credite ipotecare sunt din ce în ce mai mari. Dacă găsim unele cu dobândă fixă, cu atât mai bine.

Dacă achiziționarea și gestionarea unei proprietăți te sperie, atunci am încercat să demontăm unele mituri, precum să și împărțim acest subiect – elefant în subiect – elegant 🥹: bucăți mai mici, lucruri luate pe rând și detaliate pe larg.

Citește despre oferta de credit ipotecar de la Garanti BBVA și cum să achiziționezi o proprietate 

PIES de la Investimental

Noul produs PIES de la Investimental îți oferă opțiunea să îți rebalansezi automat portofoliul. Procesul nu este complicat și se poate integra foarte ușor în planurile tale de investiții.  

PS: Investimental este singurul broker român care îți oferă acest tip de produs 💙 Poți citi mai multe mai jos, unde am povestit de ce automatizarea investițiilor tale îți poate aduce mai puțin stres și poate chiar mai mult succes.

Citește ce am scris despre Portofolii de Investiții cu Execuție Simplificată 

Aplicația Bankata

🚀 Aplicația Bankata 🚀 îți reunește în siguranță toate conturile tale bancare, fără să mai fie nevoie să le analizezi pe fiecare în parte. Tododată îți generează rapoarte de cheltuieli etichetate pe categorii 🏷️. 

Astfel, îți identifici tiparele de consum și ai o relație mai bună cu banii tăi – iar pe termen scurt este foarte fun să ai totul într-un singur loc și o vedere de ansamblu 💙.

Citește mai mult și vezi cum o poți descărca

📩 Nu uita să te abonezi în formularul de mai jos! 📩

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

 

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.