X
Cum îți poți achiziționa o mașină electrică sau plug-in

Cum îți poți achiziționa o mașină electrică sau plug-in

Cu ajutorul creditului auto de la ProCredit Bank. Creditele auto sunt o categorie deosebită de produse bancare și ne bucurăm de fiecare dată atunci când descoperim o ofertă avantajoasă, orientată pe nevoile și dorințele utilizatorilor. Dacă sunt ancorate la noutățile economice sau prietenoase cu natura, cu atât mai bine ☺️. Azi prezentăm un credit care ne-a plăcut, croit special pentru mașinile tip plug-in hybrid sau cele electrice.

Mașinile electrice și PHEV

Dacă ai observat pasiunea noastră pentru serviciile digitale, intuitive și prietenoase cu mediul, atunci cu siguranță poți anticipa și entuziasmul nostru pentru vehiculele tip PHEV (plug-in hybrid electric vehicle) sau electrice.

De ce ne plac mașinile electrice și hybrid? 

 • Ne ajută să avem un consum mai mic, în special în traficul din orașe
 • Ne dau ocazia să călătorim în road trips aproape gratis
 • Sunt mai prietenoase cu mediul
 • Ne aduc autonomie
 • Ne dau ocazia să citim sau să ne relaxăm cât timp se încarcă mașina (știți deja că educația este subiectul nostru preferat)
 • Sunt mașinile viitorului 🙂

De aceea, mașinile la care suntem cel mai mult atenți sunt cele care ne oferă libertate și pe care le putem achiziționa printr-un plan financiar avantajos. 

Creditul auto de la ProCredit Bank

În această perioadă ProCredit Bank oferă un credit auto special pentru aceste categorii de vehicule, cu o perioadă de acordare de până la 5 ani.

Poți obține până la 50.000€, respectiv echivalentul în lei ?, cu (una dintre părțile noastre preferate), zero avans și fără comision de acordare.

Oferta de credit conține dobânda anuală variabilă IRCC + 3,28%, sau o dobândă fixă de 10%. 

Avantajele creditului auto de la ProCredit Bank

 • Pentru primii 1000 km vei beneficia de încărcari gratuite în rețeua EVconnect
 • Poți solicita o finanțare adițională în valoare de până 10% din valoarea destinată achiziției mașinii pentru cheltuielile de drum, pentru cumpărarea și instalarea unei stații de încărcare electrice, sau achiziționarea de accesorii auto
 • Clienții noi pot aplica online pentru acest credit, încă de la deschiderea contului
 • Programul este disponibil și pentru clienții care accesează Programul Rabla Plus.
 • Ai acces la rețeaua EVconnect, ce include peste 650 de stații electrice de încărcare din toată țara
 • Nu ești obligat să închei o asigurare CASCO.

Exemplu de calcul

Varianta DAE

Pentru un credit în valoare de 100.000 LEI, acordat pe o perioada de 5 ani, cu un cost de înregistrare în arhiva electronică de 300 LEI și dobândă anuală fixă de 10%, DAE = 10,61%, plată lunară = 2.126 LEI, valoare totală plătibilă = 127.783 LEI.

Varianta IRCC

Pentru un credit în valoare de 100.000 LEI, acordat pe o perioadă de 5 ani, cu un cost de înregistrare în arhiva electronică de 300 LEI și dobândă anuală variabilă de IRCC + 3,28%, DAE = 9.78%, plată lunară = 2.089 LEI, valoare totală plătibilă = 125.567 LEI.

Condiții de eligibilitate

Oferta creditului auto de la ProCredit este valabilă pentru:

 • Cetățenii românii rezidenți în România, cu vârste între 18 și 65 de ani (la data ultimei scadențe ale creditului)
 • Salariații cu cel puțin 1 an de vechime neîntreruptă în muncă, dintre care ultimele 3 luni la actualul loc de muncă, sau
 • Pensionarii sau cei care încasează venituri din activități independente sau din dividende
 • Cei care încasează venituri lunare înregistrate la ANAF de cel puțin 2250 de lei.

Oferta este valabilă până pe 31 Octombrie. Aplică aici.

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.