X
Cum îți organizezi vacanțele din primăvara 2024 ⋆ Bankata

Cum îți organizezi vacanțele din primăvara 2024

Sau perioadele preferate de concedii și zile libere 🤩 

Oportunitățile de concedii cu zile – punte in perioada Paște – 1 Mai – Rusalii – 1 Iunie sunt mereu o combinație – aventură pe care angajații o așteaptă cu nerăbdare și o planifică încă din iarnă.

Mai jos avem resurse utile pentru toate tipurile de vacanțe pe care ți le dorești și carduri utile atunci cnând îți gestionezi cheltuielile în concedii 💙.

Oportunitățile de vacanță în primăvara 2024

Săptămâna 29 Aprilie – 5 Mai creează o punte între 1 Mai (miercuri) și Vinerea Mare 3 Mai (vineri) – cu doar o zi de joi liberă, practic de pe 1 pe 6 Mai poți avea 6 zile consecutive de vacanță cu o singură zi de concediu luată. Dacă adaugi și 29 și 30 Aprilie și începi weekendul de pe 27, atunci ai 10 zile cu doar 3 zile 💙.

1 iunie și Rusaliile nu se îmbină anul acesta, căci Rusaliile au ziua liberă Luni, pe 24 Iunie. 1 iunie cade sâmbătă, ceea ce le creează multora dorința de a avea vinerea de 31 Mai liberă, pentru a sărbători Ziua Copilului și cu o zi lucrătoare liberă.

Resurse pentru gestionarea vacanțelor

🚀 Dacă te presează organizarea weekendurilor prelungite și ale zilelor libere (inclusiv cu opțiunea de a nu pleca nicărieri: Cum să te pregătești pentru weekendurile prelungite și zilele libere

🚀 Dacă călătorești cu avionul și ai nevoie de tips & tricks despre cum să gestionezi biletele neonorate sau întârzierile: Sfaturi pentru călătoria cu avionul și recuperarea biletelor

🚀 Despre cum să alegi cardurile de călătorie avantajoase și să îți bugetezi vacanța: Cum să călătorești și economisești, folosind cardurile care te avantajează

🚀 Ce să iei în calcul atunci când te întrebi cât o să cheltui într-o călătorie: Cum să-ți calculezi bugetul de vacanță

Carduri de călătorie care îți susțin bugetele de vacanță

George Platinum by BCR

Cardul George Platinum de la BCR îți dă acces în peste 2000 de lounge-uri din lume, și în plus, ai 4% cashback pe Booking.com: practic, banii ți se întorc înapoi pe card la finalul lunii. Ai și asigurare de călătorie gratis, pentru a te simți în siguranță în vacanță 💙. Binînțeles, vei avea și acces în Business Lounges și reduceri în rețeaua premium de parteneri.

Aplică aici la George by BCR

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.