X
Cum funcționează Bankata.ro

Cum funcționează Bankata.ro

Misiunea Bankata.ro este să te ajutăm pe tine să primești mai mult pentru banii tăi. Răscolim din greu să găsim acele oferte speciale și beneficii imposibil de găsit pentru ca tu să economisești mai mult. Prin verificarea constantă a contractelor greu de descifrat și a multiplelor clauze din termene și condiții interminabile, avem posibilitatea să îți oferim o evaluare imparțială cu un rating obiectiv pentru fiecare produs financiar.

Decât să pierzi timp mergând la fiecare bancă și citind sute de pagini de termene și condiții, mai bine verifici toate informațiile (cu bune și cu rele) direct de pe un singur website.

Bankata.ro este transparentă

Principalul obiectiv al Bankata.ro este să ofere informații precise și analize corecte a câtor mai multe produse de finanțe personale existente. Pentru a fi siguri că Bankata.ro vine cu informații imparțiale și obiective, funcționăm independent de orice bancă sau instituție financiară, iar informațiile pe care le publicăm și rating-urile pe care le oferim produselor sunt exclusiv decizia noastră.

Facem tot posibilul să fim cât mai riguroși în evaluare, indiferent dacă produsele aparțin partenerilor noștri sau nu. Spre deosebire de alte website-uri din piață, noi suntem complet transparenți cu privire la cine sunt partenerii noștri și analizăm toate ofertele inclusiv produsele non-partenerilor.

Bankata.ro este o platformă de finanțe personale complet independentă și nu ne dorim să schimbăm asta.

 

Băncile nu ne plătesc pentru a le compara produsele sau pentru a le adaugă pe website-ul nostru

Băncile și instituțiile financiare nu plătesc nimic către Bankata.ro pentru a apărea pe website-ul nostru. Este exclusiv decizia echipei Bankata.ro ce oferte afișăm și facem tot posibilul să includem cât mai multe produse existente în piață pentru ca utilizatorii noștri să poată compară și decide care e produsul perfect pentru ei. Preferăm să ne rezumăm la date și să te lăsăm pe tine să compari toate ofertele, decât să îți vindem un produs care nu îți trebuie cu adevărat.

 

De ce nu o să vezi niciodată reclame pe Bankata.ro

Nu ți se pare că toate reclamele acelea strălucitoare de pe alte site-uri îți distrag atenția? Și noi suntem de aceeași părere. Din acest motiv nu o să găsești niciodată reclame ale altor produse pe Bankata.ro. Preferăm să îți oferim conținut cu adevărat util decât să te bombardăm cu tot felul de reclame.

 

Bankata.ro nu percepe nici un fel de comisioane

Bankata.ro nu este o platformă pe baza de abonament sau subscriere. Toate informațiile le punem la dispoziția utilizatorilor gratis și prin urmare nu vei plăti nimic pentru a utiliza Bankata.ro. Alte website-uri similare percep o taxa lunară/ anuală de abonament.

 

Pe Bankata.ro nu trebuie să te înregistrezi

Spre deosebire de alte website-uri, noi nu obligăm utilizatorii să se înregistreze și nici nu colectăm informațiile tale personale pentru a le vinde ulterior. Dacă, totuși te abonezi la newsletter-ul nostru lunar, îți garantăm că adresa ta de email va fi folosită doar pentru a-ți transmite newsletter-ul. Niciodată nu vom vinde, pasa sau închiria datele tale de contact către alte website-uri fără consimțământul tău. Acest lucru ne diferențiază de toate celelalte website-uri, care vin cu informații gratis în schimbul înregistrării tale pe platforma lor pentru ca, ulterior, datele tale de contact să fie vândute către cel care plătește cel mai mult.

 

Și totuși, de unde face Bankata.ro bani?

Este o întrebare cât se poate de pertinentă. Până la urmă, nimic nu este gratis. Bankata.ro angajează analiști, programatori, web-designeri, scriitori și oameni de conformitate și asta costă bani.

Totul funcționează în felul următor: când tu aplici pentru un produs financiar prin Bankata.ro, noi te trimitem direct către website-ul securizat al băncii respective. Dacă, mai apoi, ești eligibil și primești produsul de creditare sau investiții pentru care ai aplicat, tot banca ne va plăti nouă un comision.

 

Cum poți tu susține Bankata.ro?

Pentru că Bankata.ro funcționează independent și nu se lasă deloc influențată de băncile și instituțiile financiare pe care le compară, am aprecia foarte mult dacă ai aplica pentru cardul de credit sau orice altă ofertă de care ai nevoie prin website-ul nostru. La sfârșitul zilei, tu ești singurul care face posibil ca noi să venim cu informații clare și obiective asupra tuturor ofertelor din piață.

Până la urmă, dacă oricum vei aplică pentru acel card, de ce să nu aplici prin noi? Nu te costă nimic și în același timp ne ajută pe noi să mergem mai departe și să-ți comparăm obiectiv toate produsele și să-ți prezentăm informații imparțiale pe care nu le-ai putea obține de la bancă.

Influențează comisioanele în orice fel recomandările Bankata.ro?

Bankata.ro nu va publica niciodată informații sau recomandări influențate de comisioanele pe care le primim de la bănci. Scopul nostru e să te ajutăm să găsești produsul care se potrivește mănușă nevoilor tale, iar comisioanele pe care le primim ne ajută să facem fix acest lucru.

Rezultatele pe care le obții în urma comparării produselor și utilizării filtrelor de pe website sunt 100% pe baza informațiilor din contractele de credit.

 

Sunt Ofertele Speciale considerate reclame?

Ocazional, se poate să primim compensații speciale pentru a afișa o anumită ofertă derulată de bancă la un moment dat. Ofertele Speciale vor fi întotdeauna marcate ca atare pe website-ul nostru și niciodată nu vom afișa aceste oferte dacă nu considerăm că într-adevăr aduc un plus-valoare clienților.

Spre exemplu, un anume card de credit poate fi afișat ca Oferta Specială pentru că într-o anumită perioadă limitată de timp vine cu un bonus de puncte care îl face să iasă în față celorlalte carduri. Prin faptul că afișăm această Oferta Specială, nu schimbă cu nimic acuratețea informației prezentate în conținutul Bankata.ro și această Oferta Specială are doar caracter de informare.

 

Ne poți ajuta să facem ca Bankata.ro să fie și mai transparentă

Noi, cei de la Bankata.ro apreciem foarte mult feedback-ul constructiv și ești binevenit să ne trimiți comentariile tale, experiențele și opiniile cu privire la website-ul nostru sau produsele afișate (chiar și despre acele produse pe care poate nu le-am descoperit încă). Dacă deții informații care ne-ar putea ajuta să fim și mai transparenți, te rugăm să ne trimiți un email la adresa de contact@bankata.ro.

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.