X
Creditul pentru investiții imobiliare de la Libra Internet Bank

Creditul pentru investiții imobiliare de la Libra Internet Bank

Și de ce i-am spune DA

 

Într-o perioadă în care vorbim de cum să îți reduci facturile și cum să treci rata creditului tău de la ROBOR la IRCC, investițiile în real estate devin o provocare. Pe de o parte, le vedem în continuare ca pe o decizie financiară excelentă, dar pe de alta, produsele bancare pe care le avem acum în avantajul nostru sunt altele decât acum un an.

Real estate: între nevoie și dorință

Spre deosebire de acțiuni sau de investiția în cryptomonede, real estate reunește două tipuri de mize și intenții foarte diferite:

 • Oamenii au nevoie de o locuință și își doresc un cămin propriu, plătind o rată lunară mai mică decât o chirie, putând astfel să-și susțină propria locuință, amenajat după propriul gust
 • Oamenii știu că imobiliarele pot aduce venituri pasive, astfel că le văd ca pe o metodă foarte sigură de investiție, cu risc scăzut și beneficii pe termen lung.

Atunci când aceste două abordări se întâlnesc, observăm pe piața imobiliarelor o confruntare de obiective, capitaluri și atitudini față de risc foarte diferite. Am povestit în trecut mai multe despre cum să investești și să beneficiezi de creșterile din imobiliare folosind creditul ipotecar.

 

Conceptul

Am fost entuziasmați să vedem că Libra Internet Bank a lansat un produs care are în spate un concept smart, orientat spre consumator. Practic, produsul a fost dezvoltat plecând de la parcursul utilizatorului în relația cu banca și cum și cum poate fi această relație una cât mai confortabilă pentru viitorul posesor de locuință.

Intenția Libra este să le ofere celor care aplică pentru un credit o relație stabilă cu o serie de oameni comunicativi și orientați spre planuri de viitor. Pe lângă acest lucru, creditul ipotecar include și asigurarea locuinței pentru primul an, dacă se încadrează în limita maximă de 500 lei (inclusiv polița PAD). În caz contrar, Libra va suporta un procent din acest cost, iar restul fiind suportat de client.

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Detalii tehnice

Câteva detalii tehnice despre Creditul pentru Investiții Imobiliare de la Libra Internet Bank:

 • Poate fi folosit atât pentru achiziții imobiliare, cât și pentru refinanțări de credite ipotecare
 • Dobândă avantajoasă de la 2,75%+IRCC
 • Perioadă de creditare extinsă de pana la maxim 35 ani
 • Avansul este între 15-25%, însă poate fi și 0%, în cazul în care poți aduce o garanție suplimentară

De ce am spune DA

Ce ne-a plăcut mult în interacțiunea cu creditul ipotecar Libra:

 • Aprobarea pentru credit este obținută în 3 zile
 • Ne putem prezenta în sucursală doar cu cartea de identitate
 • Asigurarea locuinței este plătită de Libra în primul an
 • Nu există comision pentru plata anticipată a creditului
 • Ai la dispoziție 6 luni pentru a găsi locuință potrivită
 • Poți plăti ratele prin Internet Banking sau Mobile Banking
 • Nu există comisioane de analiză a dosarului sau de administrare a creditului
 • Se pot utiliza mai multe tipuri de venituri: salarii, venituri realizate din activități independente, pensii.

Credite imobiliare: Da sau Nu

Dacă nu ești sigur de cât de potrivită este această perioadă pentru un credit ipotecar, scrie-ne sau vizitează pagina noastre de credite ipotecare. Poți utiliza și calculatorul pentru Dobanda creditului ipotecar și astfel poți simula cum va arăta graficul tău. Ia legătura cu un reprezentant Libra în mod direct prin prezentarea într-o sucursală sau aplică direct de aici.

Vino la Imobiliarum

Dacă te gândești să achiziționezi o locuință în următoarea perioadă, atunci ne poți găsi la târgul de Real Estate Imobiliarum (14 – 16 Octombrie), unde te așteptăm cu peste 90 de oferte de credite de nevoi personale și ipotecare. Și ne place să vorbim cu cunoscuții necunoscuții, deci vom fi încântați să te ajutăm și să răspundem la orice întrebare.

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

 

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noaste sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.