X
Creditul Ipotecar VERDE UniCredit Bank - Cum il obtinem - Bankata.ro

Creditul Ipotecar VERDE cu dobândă variabilă UniCredit Bank

Poți obține până la maxim 350.000 de euro (echivalentul în Lei)

Avansul minim de 15% din valoarea locuinței

Perioada creditului cuprinsă între 3 și 30 de ani

Creditul ideal atunci când vrei să îți achiziționezi un imobil/ locuință finalizată, construită după data de 01.01.2000, încadrată în clasa de eficientă energetică A sau B+, conform certificatului de eficientă energetică.

Poți aduce până la 2 co-debitori din care co-debitor 1 soț/soție/partener (co-debitorul trebuie să îndeplinească aceleași criterii de eligibilitate că și solicitantul) și co-debitor 2 tată/mamă/socru/soacră/frate/soră/fiu/fiică ai împrumutaților (se acceptă și pensionari). Co-debitorul 2 trebuie să îndeplinească aceleași criterii de eligibilitate că și solicitantul.

Valuta creditului
RON
Avans minim
15%
Suma maximă
350.000 de euro (echivalentul în Lei)
Reduceri de dobândă
1.0% reducere aplicată la marja de dobândă variabilă dacă încasezi în contul UniCredit cel puțin 70% din venitul luat în calcul pentru acordarea creditului și închei o poliță de asigurare de viață.
Vârsta minimă
20 ani / 25 ani pentru navigatori;
Vârsta maximă
70 ani / 65 ani pentru navigatorii brevetați și 60 ani pentru navigatori nebrevetați (vârsta până la care creditul trebuie rambursat în totalitate);
Venit minim lunar – net
Salariul net minim pe economie – 1,524.00 lei
Comision analiză dosar
900 lei
Destinație credit
Creditul este destinat exclusiv pentru achiziția unui imobil/locuință finalizată, construită după data de 01.01.2000, încadrată în clasa de eficientă energetică A sau B+, conform certificatului de eficientă energetică.
Asigurare de viață
Obligatoriu cesionată în favoarea băncii pentru a beneficia de reducerea de dobândă de 0.20%
Asigurare imobil
Este obligatorie asigurarea PAD a imobilului adus în garanție cât și care acoperă daune cauzate de incendii, trăsnete, explozii și alte evenimente, până la concurența valorii de piață a imobilului adus în garanție. În această poliță facultativă sunt asigurate și calamitățile naturale peste sumele ce exced cei 20.000 de euro din polița PAD.
De ce recomandăm Creditul Ipotecar UniCredit Bank
Poți primi 1.0% reducere la marja de dobândă
Poți obține până la maxim 350.000 de euro (echivalentul în Lei)
Poți aduce până la 2 codebitori
Pentru a obține creditul ai nevoie doar de CI/BI/Pașaport, document care să ateste venitul și Cererea de Credit
Informații pe care să le iei în considerare
Reducerea de 1.0% se aplică la marja de dobândă variabilă doar dacă încasezi în contul UniCredit Bank cel puțin 70% din venitul luat în calcul pentru acordarea creditului și încheierea unei polițe de asigurare de viață.
Comisionul de analiză a dosarului de credit este de 900 lei
Pe lângă comisionul de analiză, vei plăti și Costul raportului de evaluare al imobilului adus în garanție; Costuri notariale; Taxa de înscriere la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) și Costul asigurării de imobil și costul asigurării de viață.