X
Creditul de nevoi personale pentru sărbători

Creditul de nevoi personale pentru sărbători

Creditul de nevoi personale cu dobândă fixă de la Garanti BBVA.

Decembrie este o lună de cheltuieli mari și mici: de la extra cadouri pentru cineva drag, până la proiecte ambițioase care ne-ar întregi anul sau ne îndeplinesc planurile pentru anul următor. Se adaugă cheltuieli mai mari cu utilitățile, deplasări sau vacanțe, luni mai scurte de lucru și un stres general ???. De aceea, finalul de an ne aduce extra nevoi de financiare, pentru care avem nevoie de produse avantajoase.

Decembrie

Din punct de vedere financiar, luna decembrie este un personaj atât de complex și cunoscut încât nu mai are nevoie de nici o prezentare – de aceea funcționează ca un titlu stand alone (sau ca Shakira, fără nume de familie ?).

Se estimează că familiile vor cheltui, în medie, peste 500 de lei pentru organizarea mesei de Crăciun. Chiar și persoanele cu venituri mici plănuiesc să cheltuie mai mult decât în anii trecuți pentru aceste sărbători și nu renunță la numărul anterior de cadouri. Românii se așteaptă ca majoritatea bunurilor să coste mai mult și își ajustează bugetele ca atare.

Cum să-ți organizezi sărbătorile și rezoluțiile

În funcție de ce bugete vrei să organizezi, recomandăm două întrebări importante pe care să ți le pui înainte de orice proiect financiar:

  1. Mă va aduce acest proiect mai aproape de obiectivele mele/ valorile mele/ viața pe care mi-o doresc? (a se citi: spune Nu shoppingul impulsiv, spune Da lucrurilor care-ți aduc beneficii pe termen lung)
  2. Care este, în mod realist, dobânda, respectiv rata pentru care îmi pot lua un angajament în următoarele luni sau ani? (a se citi: spune Nu cheltuielilor progresive pe care nu ți le poți asuma, spune Da predictibilității și dobânzilor fixe).

Creditul de nevoi personale cu dobândă fixă de la Garanti BBVA

Ne place oferta de creditare de la Garanti BBVA: poți avea parte de un credit de nevoi personale cu dobândă fixă, ceea ce înseamnă că următoarele luni de rate vor avea parte de predictibilitate în bugetul tău și NU vor fi influențate de eventuale schimbări economice sau creșteri ale dobânzii de referință.

Creditul Small GPL este valabil până pe 31 decembrie 2023 și se adresează:

  • Persoanelor fizice, fie că sunt deja clienți ai bănci Garanti BBVA, sau non clienți, care urmează să încaseze salariul în contul Garanti (pot solicita schimbarea de cont în care salariul este virat)
  • Celor care aplică pentru un credit de nevoi personale fără garanții reale imobiliare SAU celor care refinanțează un alt credit de nevoi personale, de la o altă bancă.

Lucruri pe care să le știi despre creditul de nevoi personale fără garanții:

  • Moneda de creditare este RON
  • Perioada maximă de creditare este de 5 ani
  • Suma maximă este de 40.000 de lei (aproximativ 8000€)
  • Comisionul de analiză al dosarului este de 250 de lei, iar comisionul lunar de administrare de 25 de lei.

Dobânda fixă a creditului este 8,70% pe an și include 3 luni de perioadă de grație, oricând în primii 3 ani.

Un exemplu de calcul al Dobânzii Anuale Efective: pentru un credit de nevoi personale fără garanții reale imobiliare în valoare de 40.000 de lei, acordat pe o perioadă de 60 luni, cu rambursare în rate egale, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 10.87%/ an, dobânda este de 8.70%/ an, fixă, comisionul de analiză este de 250 RON, iar comisionul de administrare lunară este de 25 RON. Valoarea ratei lunare va fi de 849,52 lei, iar valoarea totală plătibilă de 51.352,74 lei.

? Aplică aici la Creditul de nevoi personale cu dobândă fixă de la Garanti BBVA ?

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.