X
Creditul de nevoi personale de la Garanti BBVA ⋆ Bankata

Creditul de nevoi personale de la Garanti BBVA

Care îți poate sprijini proiectele din 2024

Lucrurile pe care le plănuiești în 2024 merită sprijin concret, care îți poate duce dorințele din stadiul de visuri în cel al rezultatelor concrete.

Tu și rezoluțiile

”New year new me” este ce ne spun sloganurile care ne încurajează să ne propunem rezoluții intangibile la început de an – practic să ne propunem să devenim milionari cu pătrățele în anul ce urmează, ca să avem un motiv să fim apoi foarte dezamăgiți 😅.

Citește mai multe despre cum să-ți planifici rezoluții realiste

Rezoluțiile financiare realiste

Trendul anti rezoluții arată că s-a exagerat foarte mult cu acest subiect: scopul nu este să fim alți oameni atunci când ne propunem ceva, ci pur și simplu să facem lucrurile mai bine pentru noi înșine, astfel încât viața noastră să fie mai bună. Ne dorim multe lucruri, și de aceea suntem nevoiți să le prioritizăm în ordinea urgenței, a resurselor, a importanței și așa mai departe.

Acest trend a format mult content, în special pe TikTok: în loc de Save 50.000$ ne putem propune să Save 5$ și deja să simțim că am reușit, în loc de losing 40 pounds we can lose 4 pounds și să o considerăm o reușită etc. 

Citește și: Girl Math, un trend de protest față de cultura de consum

Pentru a nu fi dezamăgit la sfârșitul anului, pentru a nu-ți propune lucruri imposibile sau a visa fără un plan ai nevoie de resurse pentru a-ți îndeplini proiectele. Iar cele financiare sunt la un click avantajos distanță atunci când alegi produsele potrivite ☺️.

Creditul Small GPL de la Garanti BBVA

Creditul de nevoi personale de la Garanti BBVA beneficiază de o campanie avantajoasă până la sfârșitul lunii Martie 2023. Dobânda lui este de 8,4% pe an, iar specificațiile sunt cele de mai jos:

  • Ofertă valabilă în perioada 01 Ianuarie 2024 – 31 Martie 2024
  • Clienții pot fi deja clienți Garanti sau pot fi clienți noi
  • Clienții își încasează sau vor încasa salariul în contul deschis de la Garanti
  • Campania este dedicată atât creditelor noi, cât și creditelor refinanțate de la alte bănci, dacă este vorba de credite de nevoi personale fără garanții reale imobiliare
  • Moneda creditelor este RON
  • Perioada maximă de creditare este de 5 ani
  • Suma maximă este de 40.000 de lei.

Costuri suplimentare: comisionul de analiză al dosarului (250 de lei) și un comision lunar de administrare (25 de lei).

Conform ofertei acestei campanii, exemplificăm un calcul DAE:

Pentru un credit de nevoi personale fără garanții reale imobiliare în valoare de 40.000 de lei, acordat pe o perioadă de 60 luni, cu rambursare în rate egale, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 10,56% pe an, Dobânda fixă este 8,40% pe an, comisionul de analiză este de 250 de lei, iar comisionul de administrare lunară este de 25 de lei. Valoarea ratei lunare va fi de 843,73lei, iar valoarea totală plătibilă 51.005,49 lei.

Aplică aici pentru creditul de nevoi personale de la Garanti BBVA

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.