X
Credit Ipotecar prin Bankata pentru Casa ta din Spania | Online

Credit Ipotecar prin Bankata pentru Casa ta din Spania

¿Hola, todo bien? Ahora, vamos a hablar sobre TU CASA. Quieres tu propia casa en España, pero ¿no sabes cómo comprarla? ? Con la ayuda de Bankata.ro tienes todas las informaciones que debes saber. Más que esto, si tienes preguntas, nosotros estamos aquí. Pentru limba română, dă scroll ?

Prin acest articol, îți reamintim cum poți să-ți cumperi o casă în Spania fără să fie nevoie să mergi personal acolo. Cu venituri pe care le generezi în România. Aici, la Bankata, te putem ajuta să-ți transformi visele în realitate, pentru că avem tot ce trebuie ca să-ți iei un credit ipotecar de la una dintre băncile spaniole. Avem parteneri de încredere, care-ți pot găsi casa visurilor tale. Poți aplica pentru o solicitare aici și noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Ovidiu Pasăre, Consultant Real Estate și om înzestrat cu abilități de negociere, business planning, vânzări și marketing, ne-a vorbit în cadrul podcastului *Tu și Banii*, Episodul 34 despre visul lui de-a ajuta românii stabiliți în străinătate să devină proprietari, înființând companiile Case Spania și Platinum Real Estate și devenind astfel, partenerul nostru Bankata para tu casa en España ?️.

? Avem un podcast extraordinar, *Tu și Banii Tăi* și îl găsești pe YouTube, Spotify, Apple și Google. Vorbim despre taxe, depozite bancare, credite, antreprenoriat, investiții, cariere, dar și travel, real estate sau wedding planning.

? Dacă nu te-ai abonat la canalul nostru, te rugăm să o faci acum. Promitem să publicăm și mai mult content de calitate în care îți răspundem la toate întrebările financiare pe care știm că ți le pui.

Grafic rezidenti straini Spania
Număr rezidenți străini în Spania – Statista.com

Cumpără o casă fără să mergi în Spania 

Tu știai că în 2022 a apărut un studiu conform căruia 4,58% dintre români și-au cumpărat case în Spania? De asemenea, în anul 2022, conform Statista, numărul emigranților români în Spania a depășit 632,859

 

Pe subiectul emigranților în Spania, găsești mai multe informații și pe website-ul Migration Policy. Cei mai mulți români au preferat să se stabilească în zone precum Madrid, Alcalá de Henares, Arganda del Rey, Coslada și Torrejon de Ardoz.

Daar, ce-ar fi să-ți cumperi una casa en la playa?  Cine spune că e greu să investești în proprietăți aflate la mare distanță, chiar pe malul mării?Află toți pașii pe care îi poți urma, dacă vrei și tu să cumperi o casă în Costa Blanca ori Costa del Sol. Sau poate vrei în Tenerife și Palma de Mallorca, sau oriunde în minunata peninsulă iberică! 

Aplică prin Bankata la un credit ipotecar

Poți aplica aici pentru un credit ipotecar. Noi îți oferim suport pe tot parcursul procesului de creditare. Pe pagina dedicată celor mai avantajoase credite ipotecare din Spania găsești toate informațiile. Dar iată un sumar:

 • credit acordat 100% online;
 • avans de 30%;
 • venit stabil de minim de €4000 echivalat în diverse monede;
 • creditul se aprobă în 2 săptămâni;
 • nu trebuie să fii rezident în Spania;
 • realizezi venituri din salarii, chirii, dividende, contracte de management;
 • perioadă de creditare cuprinsă între 1-20 de ani;
 • extrase de cont pentru ultimele 3-6 luni;
 • ai nevoie de pașaport și contract de muncă încheiat atât în România cât și în alte țări europene;
 • toate documentele trebuie să fie prezente în original, apostilate și traduse în limba spaniolă.

Pentru că avem o politică transparentă, dorim să te informăm și despre comisioanele/taxele pe care va trebui să le plătești. Află care sunt de pe pagina noastră cu cele mai rentabile credite ipotecare pentru achiziționarea unei case în Spania.

Confianza în Casespania.ro și Bankata

Pe lângă partea de creditare cu care te ajutăm, ai nevoie și de o companie imobiliară. Cu o locație fizică în Spania, Alicante și una în București, businessul construit de Ovidiu Pasăre este un partener de nădejde atât pentru tine cât și pentru noi. Este facilitatorul care face ca achiziția și investiția în imobiliare în zonele spaniole Costa Blanca sau Costa del Sol să fie smooth. Iar noi, cei de la Bankata colaborăm cu tine și cu Casespania.ro pentru a-ți facilita accesul la cel mai potrivit credit ipotecar, 100% online.

Casespania.ro și casespania.eu au fost înființate în 2021. Fiind pe piața imobiliară din România de 18 ani, Ovidiu Pasăre a investit într-un apartament din Costa Blanca unde petrece între 1 lună și trei luni pe an împreună cu familia lui. Recunoaște că este o oază de liniște și energie bună, infrastructură extraordinară, cu o fascinație aparte a locului. 

Provocările care-i întâmpină în România la fiecare întoarcere a lor din Paradis, sunt întotdeauna privite cu o notă de optimism. Acesta este motivul pentru care au dorit să ducă mai departe cheia deconectării de la stresul cotidian și să ofere consultanță imobiliară pe tot parcursul unei achiziții într-o altă țară. 

Valoarea unei case este calitatea vieții tale

Cine nu și-ar dori o casă într-un loc în care e mereu soare? Acolo unde beneficiezi de vitamina D3 la orice oră ieși afară pe timpul zile? Acolo unde vremea bună îți ghidează dispoziția pozitivă și te ajută să iei decizii mai bune, mai clare? Am găsit un articol care vorbește despre impactul psihologic și despre nevoia de a avea o casă. Îți poate îmbunătăți calitatea vieții, îți crește satisfacția și stima de sine că ai reușit on your own (chiar și cu un credit ipotecar pentru o casă în Spania)

Așadar, tu de ce vrei să cumperi o casă? Majoritatea oamenilor care caută să investească într-o casă:

 • au nevoie de mai mult spațiu;
 • așteaptă un copil;
 • iau decizii mai rapid atunci când au o nevoie;
 • stabilitate și siguranță;
 • siguranță financiară în timp;
 • nevoia de a aparține unui loc;
 • cheltuieli lunare predictibile;
 • intimitate și confidențialitate;
 • prim pas spre construirea de capital propriu;

Care sunt nevoile tale? 

Timeline cumpărare casă în Spania

Motto-ul Case în Spania este – Investește în Fericire. Pentru fiecare dintre noi, fericirea arată într-un anumit fel. Fie că ai vizitat Spania și te-ai îndrăgostit de oameni, de infrastructură, de mâncare, de starea pe care o ai atunci când ești acolo, fie că mergi constant cu business-ul tău, sau pur și simplu locuiești în Spania și vrei propria casă – sunt o sumedenie de argumente care ți-ar motiva alegerea.

Ca să cumperi o casă în Spania cu ajutorul lui Ovidiu Pasăre, efortul făcut de client este minim.

 1. Pasul unu este o discuție inițială în care se stabilesc nevoile și particularitățile clientului
 2. Se face o ofertă personalizată conform cerințelor clientului
 3. Se face o selecție de Pros & Cons pentru fiecare proprietate și se vizitează toate imobilele.
 4. Se semnează un contract de rezervare și o împuternicire pentru ca un avocat spaniol să urmeze demersurile necesare, fără prezența fizică a noului proprietar.
 5. Încheierea contractului și finalizarea tuturor demersurile legale pentru achiziționarea actului de proprietate.

*** În cazul în care ai nevoie de un credit ipotecar, echipa Bankata îți oferă posibilitatea să aplici chiar aici pentru unul și-ți furnizăm date despre produsele solicitate. 

 Servicii conexe post-cumpărare oferite de Case Spania:

 • mobilarea integrală a proprietății 
 • administrarea imobilului
 • obținerea unei licențe turistice
 • servicii de închiriere în regim hotelier

Dacă alegi să cumperi o casă pe malul mării, poți avea un venit pasiv în perioada în care nu ești în Spania. Te bucuri și tu de proprietate, dar se pot bucura și alții de ea și genereaza un venit substanțial atunci când tu nu ești în Spania.

Sperăm că-ți face plăcere să citești și articolul din care înțelegi cum se pot schimba visele în visuri, un articol minunat, marca Monica ❤️  Case în Spania: o rezoluție pe care chiar o putem îndeplini.

Best timing să cumperi o casă

E bine să cumperi o locuință în perioadele în care cererea nu este foarte mare. Perioada cu cererea cea mai mare de cumpărare e primăvara și vara – atunci e cel mai bine să vinzi. Să cumperi iarna sau vara când toată lumea e plecată – scade prețul imobilului pentru că scade cererea. Proprietarul care vrea să vândă, tinde să aleagă o ofertă din puținele pe care le primește. Preferă să lase din preț, dar să-și încheie socotelile cu proprietatea pe care o deține. 

Insert personal input. Când ne-am cumpărat noi apartamentul, fix așa a fost cum a zis Ovidiu în podcast – pe baza unei nevoi. Am suferit cumplit că apartamentul anterior nu avea balcon, cămara, iar spațiul devenea insuficient pentru doi adulți și un copil. Am vizionat câteva apartamente în zonele favorite, dar niciunul nu ne zâmbea. Am acceptat provocarea de a vedea un apartament muuult mai mare decât am iscălit noi pe lista pretențiilor, evident, într-o zonă centrală, în care nu ne vedeam locuind niciodat. Daaar, never say never.

În momentul în care am intrat în acest apartament (da, l-am luat!! ?), am avut un sentiment de that’s the one. Am început să plâng de emoție și am avut o conexiune imediată cu proprietarii. Cum se zice în cazuri din-astea? Am rămas prieteni. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o și nu ne-am vedea locuind în altă parte. 

Și nu, n-o să dau detalii despre compartimentare, zonă & co, nici că noi ne-am desenat mobila și am făcut-o la comandă ca să avem spații de depozitare folosind totuși un design minimalist, pentru că nu vrem să vindem ? 

Eu cred că visul de-a avea locul tău într-o țară străină (bine… nu îți mai e așa de străină din moment ce locuiești și muncești acolo) trebuie să se poată îndeplini. Știu că se speculează că numai noi românii avem simțul proprietății și că vrem să avem case, mașini. Dar, cine poate vinde proprietatea cu dublul prețului cu care a luat-o? Cine, cine? Cine vrea să se mute în alt oraș/țară și are pe ce să pună mâna? Dacă muncești și poți economisi, de ce să nu investești în proprietatea ta? Să-ți faci totul așa cum vrei tu?

Cumpărătorii de acum vs. cei de acum 10 ani

 • au mai multe informații;
 • analizează piața;
 • angajează cel puțin un broker;
 • iau decizii asumate, înțelepte;
 • cumpărătorii sunt educați în materie de investiții imobiliare sau în achiziții; 
 • oamenii cumpără proprietatea perfectă pt necesitățile lor;
 • acum 10 ani oamenii cumpărau haotic, fără să fie informați ori asumați și nu aveau repere. 

 ? Cum se acordă un credit ipotecar în Spania? Pe scurt, poți achiziționa un credit de acest tip 100% online. Există un o sumă minimă pe care trebuie să o împrumuți, cu un avans de 30%, pentru o perioadă de maxim 20 de ani. Nu e nevoie să fii rezident în Spania pentru a achiziționa un imobil acolo și te deplasezi o singură dată, la finalizarea documentelor. Pentru a le semna, bineînțeles. Să tai panglica, să deschizi cu propria ta cheie și să faci primul party de Bienvenido a mi casa. Ai aici mai multe informații despre condițiile pe care trebuie să îndeplinești atunci când vrei să iei un credit ipotecar în Spania. 

CaseSpania.ro – One Stop Shop 

Dacă vrei să faci o investiție și nu poți/vrei să mergi în Spania se pot face toate procedurile din România, cu ajutorul lui Ovidiu Pasăre & team.

Dacă investești în imobilele din România și vrei să-ți diversifici portofoliul cu imobile cumpărate în zonele turistice din Spania, ai doar câțiva pași de urmat și o echipă dedicată în spate. Case Spania este pentru orice tip de cumpărător, fie investitor, fie persoană fizică. Alege și tu să fii în locurile care contează pentru tine și creșterea ta! 

În podcastul nostru, episodul 34, poți să mai afli detalii despre cele mai bune zone de locuit din București, infrastructură, motive ciudate de refuz al unei proprietăți, despre dezvoltatorii cu renume din România, dar și cum tot ce e vechi e nou again sau cum arată viitorul real estate. 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.