X
Card de credit OTP Mastercard Compas - Cum obtinem - Bankata.ro

Cardul de credit OTP Mastercard Compas – MOL

Singurul card din România emis în parteneriat cu benzinăriile MOL România

Avantaje card de credit OTP Mastercard Compas – MOL

Ai până la 12 rate fără dobândă la cele mai importante categorii de comercianți
Ai ZERO taxă de emitere și de administrare în primul an
Limita maximă acordată de până la 30.000 lei.
Primești de 2 ori mai multe puncte MultiBonus pentru fiecare plată cu cardul în benzinăriile MOL, cu condiția utilizării Cardului de loialitate MOL MultiBonus.
Ai 3 rate automate fără dobândă, pentru orice cumpărătura de minimum 300 lei în oricare dintre cele peste 200 de benzinării MOL România
Beneficiezi gratuit de serviciile Air Claim, unde poți obține până la 600 Euro despăgubire dacă au existat probleme în călătoria cu avionul

Dezavantaje card de credit OTP Mastercard Compas – MOL

Programul de rate fără dobândă se activează pentru cumpărături oriunde în lume la următoarele categorii de comercianți: magazine specializate în comercializarea echipamentelor electrocasnice, electronice și computere (exceptând supermarketurile și hipermarketurile); agenții de turism; servicii medicale (spitale și clinici); mobilă; asigurări; articole de bricolaj; sau în România, la magazinele care sunt semnalizate cu sigla programului “Mastercard- Plata în rate”

Acte necesare pentru obținerea unui card de credit OTP

Carte de identitate
Dacă nu ai veniturile raportate la ANAF ai nevoie și de un document justificativ pentru venituri (adeverința de salariu, adeverința de venit contract de colaborare PFA, declarație de încasare dividende, etc)

Unde poți folosi cardul de credit de la OTP

Cardurile de credit pot fi folosite oriunde în lume pentru plăți la comercianți, plăți pe internet sau retrageri de numerar
Cardurile de credit sunt destinate pentru plăți directe la comercianti sau pe internet. Nu recomandăm să retragi numerar de la ATM (păstrează aceasta opțiune numai în caz de urgență)
Atunci când plătești direct cu cardul de credit, beneficiezi de o perioadă de grație fără dobândă de până la 55 de zile. Mai mult, plata cu cardul este mai sigură și mai simplă decât plata în numerar.

 

Compară cardurile de credit

Compară toate cardurile de cumpărături pe Bankata.ro și alege-l pe cel potrivit stilului tău de viață. Poți alege între mai multe tipuri de carduri, în funcție de nevoile tale, ca să te poți bucura de shopping în țară sau oriunde în lume. În funcție de tipul de card pentru care optezi, poți beneficia și de extra beneficii precum cashback direct în cont la fiecare tranzacție, reduceri la magazine partenere, pachet de asigurare de călătorie, servicii de concierge, acces gratuit în saloanele VIP ale aeroporturilor din întreagă lume și multe altele.

Concluzii

Cardul de credit este un card bancar ce beneficiază o linie de credit stabilită de bancă în funcție de veniturile și obligațiile tale de plată.
Indiferent de operațiunile efectuate (plăți la comercianți, pe internet, retrageri de numerar), banca achită bunurile cumpărate de tine urmând ca, ulterior, după expirarea perioadei de grație să înapoiezi integral sau parțial sumele cheltuite.
Principalele caracteristici ale cardului de credit sunt:

  • Limita de credit oferita de bancă
  • Perioadă de grație cuprinsă între 45 – 60 zile
  • Banca percepe dobândă pentru sumele utilizate și neachitate începând cu prima zi după expirarea perioadei de grație