X
Card de credit OTP Visa Calculat Relaxat - Cum obtinem - Bankata.ro

Cardul de credit OTP Visa Calculat – Relaxat

Aplică 100% online și beneficiezi de 6 rate fără dobândă pentru cumpărături ORIUNDE ÎN LUME, indiferent de valoare.

Avantaje card de credit OTP Calculat – Relaxat

Ai 6 rate lunare, fără dobândă pentru cumpărături în România sau în străinătate, la milioane de locații care acceptă carduri Visa sau Mastercard
Limita maximă acordată de până la 15.000 lei.
Ai 10% discount la călătoriile efectuate cu BlackCab dacă plătești cu cardul tău de credit. În plus, ai și tarif preferențial pentru transferul la aeroport
Beneficiezi gratuit de serviciile Air Claim, unde poți obține până la 600 Euro despăgubire dacă au existat probleme în călătoria cu avionul

Dezavantaje card de credit OTP Calculat – Relaxat

Campania promoțională cu 6 rate fără dobândă este valabilă doar în perioada 14 iunie 2022 – 15 iunie 2023

Acte necesare pentru obținerea unui card de credit OTP

Carte de identitate
Dacă nu ai veniturile raportate la ANAF ai nevoie și de un document justificativ pentru venituri (adeverința de salariu, adeverința de venit contract de colaborare PFA, declarație de încasare dividende, etc)

Unde poți folosi cardul de credit de la OTP

Cardurile de credit pot fi folosite oriunde în lume pentru plăți la comercianți, plăți pe internet sau retrageri de numerar
Cardurile de credit sunt destinate pentru plăți directe la comercianti sau pe internet. Nu recomandăm să retragi numerar de la ATM (păstrează aceasta opțiune numai în caz de urgență)
Atunci când plătești direct cu cardul de credit, beneficiezi de o perioadă de grație fără dobândă de până la 55 de zile. Mai mult, plata cu cardul este mai sigură și mai simplă decât plata în numerar.

 

Compară cardurile de credit

Compară toate cardurile de cumpărături pe Bankata.ro și alege-l pe cel potrivit stilului tău de viață. Poți alege între mai multe tipuri de carduri, în funcție de nevoile tale, ca să te poți bucura de shopping în țară sau oriunde în lume. În funcție de tipul de card pentru care optezi, poți beneficia și de extra beneficii precum cashback direct în cont la fiecare tranzacție, reduceri la magazine partenere, pachet de asigurare de călătorie, servicii de concierge, acces gratuit în saloanele VIP ale aeroporturilor din întreagă lume și multe altele.

Concluzii

Cardul de credit este un card bancar ce beneficiază o linie de credit stabilită de bancă în funcție de veniturile și obligațiile tale de plată.
Indiferent de operațiunile efectuate (plăți la comercianți, pe internet, retrageri de numerar), banca achită bunurile cumpărate de tine urmând ca, ulterior, după expirarea perioadei de grație să înapoiezi integral sau parțial sumele cheltuite.
Principalele caracteristici ale cardului de credit sunt:

  • Limita de credit oferita de bancă
  • Perioadă de grație cuprinsă între 45 – 60 zile
  • Banca percepe dobândă pentru sumele utilizate și neachitate începând cu prima zi după expirarea perioadei de grație