X
Card de credit Mobexpert Alpha Bank - Cum obtinem - Bankata.ro

Cardul de credit Mobexpert

Singurul card de cumpărături emis în parteneriat cu magazinele Mobexpert care îți oferă până la 36 de rate fără dobândă pentru cumpărături în magazinele Mobexpert și online pe www.mobexpert.ro

Avantaje card de credit Mobexpert Alpha Bank

Limita maximă acordată de până la 15.000 euro (echivalent in lei).
Ai 9 rate fără dobândă și extra 5% reducere la toată colecția Mobexpert Outlet la achiziția cu cardul Mobexpert.

Dezavantaje card de credit Mobexpert Alpha Bank

Beneficiezi de opțiunea de până la 36 rate fără dobândă doar dacă suma de plată extras curent este plătită integral până la data scadentă

Acte necesare pentru obținerea unui card de credit Alpha Bank

Carte de identitate
Dacă nu ai veniturile raportate la ANAF ai nevoie și de un document justificativ pentru venituri (adeverința de salariu, adeverința de venit contract de colaborare PFA, declarație de încasare dividende, etc)

Unde poți folosi cardul de credit de la Alpha Bank

Cardurile de credit pot fi folosite oriunde în lume pentru plăți la comercianți, plăți pe internet sau retrageri de numerar
Cardurile de credit sunt destinate pentru plăți directe la comercianti sau pe internet. Nu recomandăm să retragi numerar de la ATM (păstrează aceasta opțiune numai în caz de urgență)
Atunci când plătești direct cu cardul de credit, beneficiezi de o perioadă de grație fără dobândă de până la 50 de zile. Mai mult, plata cu cardul este mai sigură și mai simplă decât plata în numerar.

Compară cardurile de credit

Compară toate cardurile de cumpărături pe Bankata.ro și alege-l pe cel potrivit stilului tău de viață. Poți alege între mai multe tipuri de carduri, în funcție de nevoile tale, ca să te poți bucura de shopping în țară sau oriunde în lume. În funcție de tipul de card pentru care optezi, poți beneficia și de extra beneficii precum cashback direct în cont la fiecare tranzacție, reduceri la magazine partenere, pachet de asigurare de călătorie, servicii de concierge, acces gratuit în saloanele VIP ale aeroporturilor din întreagă lume și multe altele.

Concluzii

Cardul de credit este un card bancar ce beneficiază o linie de credit stabilită de bancă în funcție de veniturile și obligațiile tale de plată.
Indiferent de operațiunile efectuate (plăți la comercianți, pe internet, retrageri de numerar), banca achită bunurile cumpărate de tine urmând ca, ulterior, după expirarea perioadei de grație să înapoiezi integral sau parțial sumele cheltuite.
Principalele caracteristici ale cardului de credit sunt:

  • Limita de credit oferita de bancă
  • Perioadă de grație cuprinsă între 45 – 60 zile
  • Banca percepe dobândă pentru sumele utilizate și neachitate începând cu prima zi după expirarea perioadei de grație