X
Card de credit CEC Visa Affinity - Cum obtinem - Bankata.ro

Cardul de credit CEC Visa Affinity

Pe lângă funcționalitățile standard ale unui card de credit, poți susține o cauză socială

Avantaje card de credit CEC Visa Affinity

Aplică 100% online prin CEC_IN
CEC donează 2 lei pe lună din comisionul de administrare și 0,1% din valoarea fiecărei plăți pe care o faci, pentru susținerea unui ONG pe care ți-l alegi chiar tu, la emiterea cardului: Habitat for Humanity România, Fundația Inovații Sociale Regina Maria sau WWF-România
Limita maximă acordată generoasă de până la 60.000 lei
Ai până la 24 rate fără dobândă la orice comerciant de oriunde în lume

Dezavantaje card de credit CEC Visa Affinity

Programul de rate fără dobândă se activează în funcție de valoarea coșului de cumpărături. Spre exemplu pentru a beneficia de 24 de rate, coșul de cumpărături trebuie să fie mai mare de 2.400 lei
Comisionul lunar de administrare al cardului este de 4 lei (48 lei/ an)

Acte necesare pentru obținerea unui card de credit CEC

Carte de identitate
Dacă nu ai veniturile raportate la ANAF ai nevoie și de un document justificativ pentru venituri (adeverința de salariu, adeverința de venit contract de colaborare PFA, declarație de încasare dividende, etc)

Unde poți folosi cardul de credit de la CEC

Cardurile de credit pot fi folosite oriunde în lume pentru plăți la comercianți, plăți pe internet sau retrageri de numerar
Cardurile de credit sunt destinate pentru plăți directe la comercianti sau pe internet. Nu recomandăm să retragi numerar de la ATM (păstrează aceasta opțiune numai în caz de urgență)
Atunci când plătești direct cu cardul de credit, beneficiezi de o perioadă de grație fără dobândă de până la 59 de zile. Mai mult, plata cu cardul este mai sigură și mai simplă decât plata în numerar.

 

Compară cardurile de credit

Compară toate cardurile de cumpărături pe Bankata.ro și alege-l pe cel potrivit stilului tău de viață. Poți alege între mai multe tipuri de carduri, în funcție de nevoile tale, ca să te poți bucura de shopping în țară sau oriunde în lume. În funcție de tipul de card pentru care optezi, poți beneficia și de extra beneficii precum cashback direct în cont la fiecare tranzacție, reduceri la magazine partenere, pachet de asigurare de călătorie, servicii de concierge, acces gratuit în saloanele VIP ale aeroporturilor din întreagă lume și multe altele.

Concluzii

Cardul de credit este un card bancar ce beneficiază o linie de credit stabilită de bancă în funcție de veniturile și obligațiile tale de plată.
Indiferent de operațiunile efectuate (plăți la comercianți, pe internet, retrageri de numerar), banca achită bunurile cumpărate de tine urmând ca, ulterior, după expirarea perioadei de grație să înapoiezi integral sau parțial sumele cheltuite.
Principalele caracteristici ale cardului de credit sunt:

  • Limita de credit oferita de bancă
  • Perioadă de grație cuprinsă între 45 – 60 zile
  • Banca percepe dobândă pentru sumele utilizate și neachitate începând cu prima zi după expirarea perioadei de grație