X
Card de credit BRD MasterCard Platinum - Cum il obtinem - Bankata.ro

Cardul de credit BRD MasterCard Platinum

Pe lângă funcționalitățile standard ale unui card de credit, ai acces la o gamă variată de beneficii și servicii bancare și extrabancare.

Avantaje card de credit BRD Platinum

Primești PRIORITY PASS cu acces gratuit în peste 1000 de saloane VIP ale aeroporturilor din întreaga lume cu 4 intrări/ an gratuite (după ce le consumi pe acestea fiecare intrare costă 30 USD)
Acces gratuit și nelimitat în lounge-urile din aeroporturile partenere (Henri Coandă București, Cluj, Timișoara și Viena)
Limita maximă acordată generoasă de până la 110.000 lei.
Primești cashback la tranzacțiile cu cardul de până la 10% la anumiți comercianți (spre exemplu poți beneficia de cashback între 4% și 10% din costul rezervării făcute prin Booking.com)

 

Dezavantaje card de credit Platinum BRD

Comision de administrare anuală a cardului ridicat de 450 lei
Taxă acces VIP lounge aeroport de 30 USD/ persoană/ intrare începând cu a 5-a utilizare într-un an

Acte necesare pentru obținerea unui card de credit BRD

Carte de identitate
Dacă nu ai veniturile raportate la ANAF ai nevoie și de un document justificativ pentru venituri (adeverința de salariu, adeverința de venit contract de colaborare PFA, declarație de încasare dividende, etc)


Unde poți folosi cardul de credit de la BRD

Cardurile de credit pot fi folosite oriunde în lume pentru plăți la comercianți, plăți pe internet sau retrageri de numerar
Cardurile de credit sunt destinate pentru plăți directe la comercianti sau pe internet. Nu recomandăm să retragi numerar de la ATM (păstrează aceasta opțiune numai în caz de urgență)
Atunci când plătești direct cu cardul de credit, beneficiezi de o perioadă de grație fără dobândă de până la 55 de zile. Mai mult, plata cu cardul este mai sigură și mai simplă decât plata în numerar.


Compară cardurile de credit

Compară toate cardurile de cumpărături pe Bankata.ro și alege-l pe cel potrivit stilului tău de viață. Poți alege între mai multe tipuri de carduri, în funcție de nevoile tale, ca să te poți bucura de shopping în țară sau oriunde în lume. În funcție de tipul de card pentru care optezi, poți beneficia și de extra beneficii precum cashback direct în cont la fiecare tranzacție, reduceri la magazine partenere, pachet de asigurare de călătorie, servicii de concierge, acces gratuit în saloanele VIP ale aeroporturilor din întreagă lume și multe altele.

Concluzii

Cardul de credit este un card bancar ce beneficiază o linie de credit stabilită de bancă în funcție de veniturile și obligațiile tale de plată.
Indiferent de operațiunile efectuate (plăți la comercianți, pe internet, retrageri de numerar), banca achită bunurile cumpărate de tine urmând ca, ulterior, după expirarea perioadei de grație să înapoiezi integral sau parțial sumele cheltuite.
Principalele caracteristici ale cardului de credit sunt:

  • Limita de credit oferita de bancă
  • Perioadă de grație cuprinsă între 45 – 60 zile
  • Banca percepe dobândă pentru sumele utilizate și neachitate începând cu prima zi după expirarea perioadei de grație