X
Campania Depozitul Patria Clasic în Euro cu dobândă de 4.10%

Campania Depozitul Patria Clasic în Euro cu dobândă de 4.10%

#Banking de oriunde în lume?Deschide-ți un depozit clasic în Euro și lucrează constant la pușculița ta virtuală! ??

Depozit Clasic în EURO la Patria Bank

Vrei să ai un depozit în Euro și încă nu te-ai decis la ce bancă? Patria Bank are o campanie cu dobândă 4,10% pentru Depozitul Clasic în Euro la termen pe 13 luni (dobândă anuală 3,80%).  

Oferta promoțională la Depozitul Patria Clasic în Euro la 13 luni cu dobândă de 4.10% este valabilă până la 15.01.2024 (dobândă anuală 3,80%).  

Cum poți beneficia de campania Depozitul Clasic în Euro?

Oferta specială pentru Depozitul Clasic în Euro oferită de Patria Bank poate fi accesată în orice agenție a băncii sau prin platforma online Patria de Oriunde, disponibilă doar dacă ești  client nou. 

Echipa de specialiști financiari te așteaptă în orice agenție Patria Bank pentru a te ajuta cu deschiderea unui depozit nou în EURO cu dobândă 4.10% pentru depozitul la termen la 13 luni (dobândă anuala 3.80%). O variantă mult mai rapidă ar fi să completezi formularul online și unul dintre specialiștii Patria Bank te va contacta pentru mai multe detalii.

Dacă ești client nou, poți deschide un depozit online, de oriunde te-ai afla

O mențiune importantă este să ții cont de faptul că noua campanie Patria Bank nu se aplica pentru depozitele constituite prin Internet & Mobile Banking.

Pentru mai multe detalii, îți recomandăm să citești toate informațiile aici

Cum deschizi un depozit online la Patria Bank?

Cu un buletin la îndemână poți să parcurgi în aproximativ 20-30 de minute toți pașii pentru deschiderea unui depozit online la Patria Bank.

Următorul pas este să te loghezi în contul tău Patria de Oriunde și să selectezi depozitul și produsele dorite. Următorul pas este să ai o conversație prin video call cu un consultant Patria Bank, care-ți va trimite un email cu contul depozitului unde poți să faci transferul de bani. 

Criterii pentru deschiderea unui cont online 

  • să ai minim 18 ani 
  • un act de identitate emis în România
  • să nu ai deja un cont la Patria Bank 
  • să nu fii o persoană expusă public

Oferte de la Patria Bank pentru credite bancare

Dacă dorești să soliciți un credit de la Patria Bank, poți oricând să afli mai multe informații despre:

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.