X
Cele mai bune oferte de Black Friday de la banci

#BlackFriday în banking

Și cum deosebești ofertele de oportunități. BlackFriday în banking începe mereu foarte devreme, pe o vreme mohorâtă, cu entuziasm și adrenalină, dar uneori și cu sentimentul de Fear of missing out pentru reduceri masive. Unii abia așteaptă, alții sunt sceptici că ar exista cu adevărat reduceri de preț. Noi ne păstrăm rezerve și o abordare echilibrată (chiar dacă unii dintre noi s-au trezit de dimineață pentru reduceri la cafea cold brew) 🙂

Ce să faci de BlackFriday

Dacă prietenii te întreabă ce vrei să îți cumpere de ziua ta, iar tu te gândești la o listă, identifici exact cele mai frecvente și importante cumpărături pentru tine. De aceea, pentru noi cumpărăturile de BlackFriday se împart în două categorii

 • Lucruri pe care le cumperi mereu, iar acum ai ocazia să le cumperi la un preț mai mic sau să îți faci un stock (de exemplu eu am cumpărat cafea mai ieftină azi)
 • Lucruri de care ai nevoie rar, dar timing-ul se potrivește perfect cu BlackFriday (de exemplu, ți s-a stricat cuptorul cu microunde chiar în noiembrie, astfel că aștepți BF pentru o oferă bună, cum a procedat gazda podcastului nostru, Georgiana).

Odată ce știi ce vrei, este important să compari prețul cu istoricul aferent, pentru a te feri de ofertele care nu îți aduc, de fapt, o reducere substanțială. Platformele de e-commerce serioase îți pun la dispoziție acest istoric, precum și posibilitatea unei alerte de preț.

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Ce să nu faci de BlackFriday

Nu îți putem spune ce să nu faci, însă noi nu suntem fanii:

 • Cumpărăturilor doar pe baza reducerilor, fără să existe o dorință prealabilă (de exemplu, observi o reducere extraordinară la un toaster și pare că nu ar trebui să scapi ocazia, dar tu nici măcar nu prea mănânci pâine și nu îi simțeai lipsa acestui electrocasnic)
 • Senzației că dacă vezi ceva redus de la 500 de lei la 300 de lei, vei câștiga 200 de lei. Nu 🙂 vei pierde 300 de lei pe care îi vei plăti, nu vor intra cei 200 în buzunarul tău
 • Nervilor cauzați de platformele care nu funcționează. Mai bine îți faci un cont de investiții și te bucuri tot anul 🙂

Ofertele de BlackFriday în Banking

Există Black Friday și în Banking? Da, iar mai jos am reunit opt oferte care te-ar putea interesa:

BRD

Yey Friday îți aduce multiple pachete:

 • Card de zi cu zi
 • Card Gold
 • Antreprenor Optimist Standard
 • Depozitul Progresso

Toate cu comision de administrare zero, sau dobânzi preferențiale.

 

UniCredit Bank

Până pe 11 noiembrie, primii 900 de înscriși online pentru UniCreditCard Premium și primii 2000 înscriși online pentru UniCreditCard Principal primesc 250 de puncte UniCredit (1 punct = 1 Leu) pe card, în maximum 30 de zile calendaristice de la acordarea cardului de credit.

 

Libra Internet Bank

Până pe 30 noiembrie, ai o multiple oferte din parte Libra Bank:

 • Cardul Business standard gratuit și administrare gratuită timp de patru luni
 • Abonament operațional redus
 • 30 credite pentru IMM-uri
 • Libra Pay gratuit

Și alte oferte, inclusiv dacă aplici pentru un job în echipa Libra: primești 20% în plus la salariu în prima lună 🙂

 

OTP

Și OTP derulează o campanie cu locuri limitate, timp de două zile: primii 500 de clienți noi cu depozite la termen de 3 sau 6 luni, în lei, primesc 9,75% dobândă anuală.

 

Banca Transilvania

Bank Friday îți aduce cardul Star Gold cu 350 de lei cadou în puncte Star. Cu el ai acces în saloanele Business Lounge în București și Cluj și poți beneficia de o linie de credit de până la  50.000 Lei, pe 5 ani.

 

ING

Timp de patru zile, ai promoții limitate (unele deja s-au epuizat) la ING Credit Card, unde se oferă 200 de premii a 100 de lei fiecare, prin tragere la sorți.

 

Raiffeisen Bank

Dacă aplici online pentru FlexiCredit, 3% reducere la dobândă, iar banii ajung în cont în doar zece minute.

 

Revolut

De azi, dacă aplici prin Bankata pentru un card Revolut (fără nici un cost suplimentar), primești 3 luni gratis de Revolut Premium plan. Am scris aici mai multe despre de ce ne plac planurile Premium de la Revolut.

 

Întreabă-ne ce ai dori să mai știi

Dacă vrei să înțelegi mai bine cum ar funcționa dobânda compusă a unui card de credit, accesează calculatorul de aici: este simplu de folosit și simulezi cum ar funcționa creditul tău.

Dacă vrei să citești mai multe despre cardurile de credit, avem un material exhaustiv aici.

Dacă vrei să ne auzi sau vezi în episoadele din Podcast, ne găsești pe Spotify, pe toate aplicațiile de podcast și pe YouTube.

Happy Friday!

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.