X
Bankata pentru tine: primul număr din newsletter ⋆ Bankata

Bankata pentru tine: primul număr din newsletter

Zilele acestea trimitem primul număr din newsletter-ul Bankata. Ne bucurăm să fim mai aproape de voi și să împărtășim câțiva termeni timeless, cât și lucruri de actualitate, care ne afectează finanțele în acest moment. Dacă nu te-ai abonat deja, o poți face aici.

 

Despre ce vorbim în newsletter

Despre cum să investești mai bine și să înțelegi mai mult acest domeniu. Despre cum să folosești creșterea economică în avantajul tău, dacă să-ți amâni sau nu ratele (spoiler: nu), cum poți profita de schimbările din domeniul imobiliar, ce am mai făcut la Bankata, unde apărem și ceva ce ne-a impresionat pe Internet în acea săptămână.

Este important pentru noi să fim atât actuali, cât și timeless, pentru ca informațiile să aibă sens pentru tine și dacă deschizi newsletterul peste trei luni, într-un weekend în care decizi să le citești pe toate (și noi facem asta uneori, este ok).

Newsletterele pe care le mai recomandăm și pe care le citim cu drag sunt cele de la James Clear, Tim Ferris, XTB, eToro. Saxo Bank

 

Cât de des îl vom trimite

O dată la două săptămâni, în fiecare miercuri. Ne poți adăuga în lista ta de contacte dacă ajunge cumva în spam (ceea ce promitem solemn, cu mâna pe GDPR, că nu vom face).

 

Cât de deschiși suntem la sugestii și întrebări

Foarte 🙂 Ne poți scrie oricând pe contact@bankata.ro o propunere, întrebare, curiozitate, nelămurire sau să ne dai reply oricărui număr din newsletter și să ne dai un feedback. De asemenea, avem aceeași procedură și în podcast: scrie-ne după ce ne asculți și promitem că te vom citi. Speaking of which ->

 

Unde ne mai poți citi și asculta

Bankapedia: scriem despre aplicațiile care ne plac și pe care le găsim ușor de folosit, sfătuim ce decizii să luăm în momente de inflație sau recesiune, inventariem cardurile de credit și povestim de ce pot fi foarte utile în viața noastră.

Podcastul Tu și Banii: ne situăm mereu de partea consumatorului, vorbim despre propriile noastre experiențe și ce am învățat pe parcurs pentru a gestiona finanțele mai bine. Tocmai am înregistrat un episod cu primul nostru invitat și suntem mereu deschiși la dorințele, curiozitățile și nelămuririle, temerile și speranțele pe care vreți să le abordăm.

Pe grupul de Facebook cu cei care doresc să fie aproape de noi, pe care îl găsești în Newsletterul nostru.

 

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noaste sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.