X
Asistență în #finance de la Bankata

Asistență în #finance de la Bankata

Cum te putem ajuta să faci cele mai bune decizii financiare

 

Suntem pasionați de #banking, iar asta înseamnă să fim și pasionați de schimbări de mentalități de la o generație la alta, de starea economică actuală, de termeni complicați, de tabele și procente și de portofolii de investiții.

Cine suntem

Avem o experiență reunită de peste 30 ani în domeniul financiar, inclusiv în Wealth Management și investiții. Am fondat Bankata pentru a ajuta sistematic, a informa, a lămuri, a explica și a fi un pilon relevant în deciziile financiare, a aduce obiectivitate și claritate. 

Ce facem

 • Te ajutăm să găsești soluțiile financiare pentru tine
 • Analizăm, comparăm și afișăm obiectiv ofertele bancare
 • Comparăm credite de nevoi personale, carduri de credit, credite ipotecare și conturi de investiții
 • Explicăm în termeni economici toate tranzițiile prin care trece economia și ce ai nevoie să știi pentru a-ți gestiona finanțele, a investi și a face economii

Ce nu facem

 • Nu colectăm datele tale personale
 • Nu acționăm în numele băncii
 • Nu oferim produse de creditare în nume propriu
 • Nu percepem taxe sau comisioane pentru informațiile oferite

Dacă răsfoiești site-ul nostru și te hotărăști asupra unui card sau credit, poți apăsa pe Aplică acum. Vei fi redirecționat către formularul de aplicare al băncii, iar banca va lua legătura cu tine după ce îți vei lăsa datele de contact. Aplicațiile ne aduc un comision de la banca respectivă iar acest lucru nu ne va impacta niciodată modul în care evaluăm produsele pe site.

Cum te putem ajuta

Comparare în timp real

Colectăm ofertele bancare și le ordonăm după diverse avantaje și indicatori. Poți vedea ghidul cardurilor de credit și ghidul creditelor de nevoi personale, respectiv topul cardurilor de credit și creditele ipotecare.

Asistență

Dacă decizia unui credit imobiliar pare prea complicată, ne poți scrie pentru a lămuri care dintre două oferte poate fi mai avantajoasă. Ne poți scrie pentru orice subiect sau întrebare ai, îți vom răspunde în oricare dintre cazuri 🙂

Calculatoare

Pentru a putea face singur calcule în timp real, am compus un calculator ușor de buget, de avere netă, de pensionare, al dobânzii compuse, al dobânzii creditului ipotecar, fondului de urgență, dobânzii cardului de credit.

Am reunit explicațiile tuturor calculatoarelor Bankata aici.

Ajutor personalizat

Dacă simți că ai o speță complexă, în care vrei să refinanțezi un credit și să garantezi cu un alt imobil, ai venituri din activități independente sau din străinătate, nu locuiești în România sau ai alte întrebări și nelămuriri, contactează-ne și vom lua în calcul toate lucrurile care contează pentru tine.

Intervenție umană pe credite

Îți explicăm toate condițiile și termenele produselor de creditare, îți arătăm toate comisioanele, îți explicăm procesul de aplicare și în funcție de profilul tău îți putem calcula care sunt ofertele pentru care te încadrezi.

Cum poți lua legătura cu noi

 • Pe Instagram, dacă este platforma ta preferată
 • Pe Facebook, dacă ești un nostalgic al rețelelor sociale
 • Pe TikTok, dacă preferi shoturi intense de informație
 • Ne poți asculta și vedea podcastul și să ne dai feedback
 • Te poți înregistra ca abonat la newsletter-ul nostru: nu te vom spama, ci trimitem la două săptămâni informații pe care ne străduim să le facem cât mai utile și simplu de citit. 
 • Pe WhatsApp la 0757.544.153

În paralel, poți vedea și aparițiile noastre media. Prin aceste interviuri comentăm despre economia actuală, cum ne afectează schimbările, dobânzile și ce predicții economice ne permitem să facem.

 

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.