X
Aplicația Bankata ⋆ Bankata

Aplicația Bankata

Bugetare pe bune

Ne-am gândit la toate momentele în care ne-am fi dorit să ne urmărim ușor cheltuielile, să nu introducem toate cheltuielile manual, să putem combina datele din conturile noastre bancare. Să avem o aplicație care să facă asta pentru noi, reunind datele și generând rapoarte. Ne-am dorit o manieră sigură prin care putem face asta, o interfață prietenoasă și rapoarte de cheltuieli pe categorii. Și pentru că nu aveam o astfel de aplicație, am făcut-o noi 🥹💪💛.

Ce este aplicația Bankata

Primul pas în a înțelege unde se duc banii noștri este să ne urmărim cheltuielile. Este o chestiune de disciplină și construire de obiceiuri – nu e cel mai comod și exciting lucru, dar nici ceva imposibil. Doar că odată ce ne propunem, orice instrument am folosi presupune o monitorizare a tuturor conturilor bancare – seară de seară sau săptămână de săptămână, încercând să ne aducem aminte tranzacția în funcție de numele comerciantului. Dacă mai locuim cu cineva acest efort se dublează, și brusc un proces util și productiv devine anevoios.

De aceea am creat, lucrat și finally lansat 🚀 Aplicația Bankata 🚀, care reunește în siguranță toate conturile tale bancare, fără să mai fie nevoie să le analizezi pe fiecare în parte.

📺 ȘI ASTA NU E TOT [teleshopping voice] – aplicația îți generează rapoarte de cheltuieli etichetate pe categorii 🏷️. Te ajută să îți identifici tiparele de consum și să ai o relație mai bună cu banii tăi – iar pe termen scurt este foarte fun să ai totul într-un singur loc și o vedere de ansamblu 💙.

PS: curând vei putea personaliza și reorganiza categoriile după bunul plac.

Tot în aplicație găsești informații utile, precum calculatoarele financiare, produse bancare analizate și noi features pe care le lansăm periodic. 

Cum o poți descărca

🤩 Aici ne găsești în App Store 🍏

🤩 Aici ne găsești în Play Store 🤖

PS: aceste informații se regăsesc și în newsletterul Bankata, la care te poți abona mai jos:

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Ce trebuie să mai știi despre aplicația Bankata

🚀🚀🚀 Aplicația îți organizează cheltuielile AUTOMAT, după tranzacțiile înregistrate în conturile tale bancare

💙💛❤️ Este un produs 100% #madeinRO

🌎🌍🌏 Poate fi descărcată de oriunde din Europa și a fost deja descărcată în România, Belgia, Spania, Germania, Portugalia, Grecia, Olanda, UK, Cehia și Franța (te poți afla fizic oriunde atunci când o instalezi, însă ea suportă doar conturi bancare europene, beneficiind de legislația aferentă pe acest continent). 

Cum funcționează aplicația Bankata

Pasul 1: descarci aplicația din magazinul tău de aplicații mobile

Pasul 2: îți creezi un cont. Vei avea nevoie de un număr de telefon și o adresă de e-mail, forme de identificare prin care vei primi validarea contului

Pasul 3: îți adaugi în siguranță conturile tale bancare. Fiecare bancă are un flux propriu, deci dacă ai conturi la mai multe bănci, procesul va fi ușor diferit de la o bancă la alta. Structura fluxul este aceasta:

  • Alegi țara (din Europa) de care aparține contul tău bancar
  • Alegi banca pentru care vrei să adaugi un cont
  • Ai o interfață de login cu credențialele tale (datele tale de identificare)
  • Mergi în aplicația respectivă din telefonul tău pentru a aproba adăugarea contului
  • În acest pas, este posibil să fie nevoie să te identifici cu un selfie, precum atunci când ți-ai creat contul online la acea bancă.

Cum funcționează protocoalele de siguranță

Am dezvoltat aplicația Bankata alături de un partener reglementat și autorizat de Financial Conduct Authority din UK. El este utilizat la nivel mondial de companii fintech și instituții financiare de renume, precum Revolut, PWC, sau FintechOS.

Cum se înregistrează cheltuielile în aplicația Bankata

🎺 AUTOMAT 🎺 Tu nu trebuie să faci nimic, odată ce ai adăugat contul bancar. Nu este nevoie să înregistrezi manual fiecare cheltuială

🔜 În curând vei putea introduce plățile cash – eu abia aștept, mai ales că sunt piețele plină de urzici, leurdă și frezii 🍃🌿💚.

Bankata în presă

Dacă vrei să afli mai multe aplicație, poți vedea interviul de la I LIKE IT cu Andrei Perianu, COO Bankata. Legislația europeană le recomandă băncilor să deschidă infrastructura pentru ca startup-urilor de tehnologie să poată construi modele tehnologice prin care oamenii să fie deserviți mai bine. Vezi interviul aici.

Cum ne poți da feedback

Suntem ON pe multiple canale: 

  • Pe Instagram, unde ne poți urmări sau lăsa un mesaj
  • Pe Facebook, unde poți face parte și din grupul nostru dedicat
  • Pe LinkedIn, unde ne străduim să nu scriem cringy 😅
  • Pe Whatsapp la +40757544153.

Nu uita să îți instalezi aplicația pe dispozitivul tău preferat:

sau

Și să te abonezi la newsletterul nostru:

Abonează-te la newsletter-ul bankata.ro pentru recomandări săptămânale despre buget și finanțe personale. Fără reclame și fără sfaturi inutile. Doar informații financiare de calitate!

Bankata.ro nu oferă servicii de consultanță în ceea ce privește produsele financiare. Scopul nostru este să te ajutăm să compari și să găsești produsul potrivit pentru tine.

Bankata.ro este gratis pentru toți utilizatorii și ne străduim zilnic să îți oferim informații personalizate și de calitate. În cazul în care unul dintre produsele afișate pe site-ul nostru se potrivește nevoilor tale, noi primim un comision de la instituția financiară, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Recomandările noastre sunt tot timpul obiective și independente de parteneriatele pe care le avem.